Bil i flet

kr. 299,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

dekoration til haven: Bil i flet

Dekoration til haven: Bil fremstillet i en kombination mellem mørk og lys pil. Gør din have, altan eller terrasse dekorativ med en flot bil i flet. Det at skabe et hyggeligt udeområde kan nogle gange være besværligt med forskellige potter og krukker. En mulighed ville i stedet være bilen i flet. Den egner som  dekoration til haven, terrassen eller altanen. Bilen er derfor ikke kun velegnet som havepynt, men kan sagtens placeres på terrassen og altanen. Dens naturlige farve skaber nemlig  sammenhæng mellem naturen, blomsterdekoration og bilen. Produktet er fremstillet i naturlig pil, som er håndværksmæssigt flettet i hånden. Tilhørende er fundamentet i bilen blevet skabt af behandlet træ, der ligeledes har en kontinuerlig forbindelse mellem naturen og det flettede materiale. Det er vigtigt at understege, at produktet er skabt ud fra naturlige materialer, som er blevet flettet i hånden. Derfor kan bilen afvige mm. fra de opgivende mål her på Kurven.dk.

Udendørs pynt og indendørs

Vores bil i flet er især velegnet som dekoration til haven, terrassen og altanen. Det er dog ikke kun det. Bilen kan nemlig sagtens tilpasse sig som en blomsterdekoration på bordet. Her kan produktet give nye rammer for den festlige lejlighed. Festpynt er meget anvendt, hvilket også er gældende for blomsterdekorationer, men samtidig kan man anvende den udendørs pynt som indendørs. Dette gælder især vores bil i flet.

Information om bilen i flet
  • Størrelse på bilen i flet: Længde 50 cm.,  Højde 33 cm. og bredden 35 cm. Selve den tilhørende kurven mål 23 x 15 cm.
  • Passer perfekt som dekoration til haven, terrassen og altanen. Samtidig kan bilen også anvendes til indendørs arrangementer som blomsterdekoration.
  • Farver: Lyse og brunlige nuancer i en flot kombination, som frembringer nye omgivelser såvel indendørs som udendørs.
  • Materialer:  Mørk og lys pil hertil behandlet træ.
  • Kan nemt flyttes rundt i haven eller til indendørs begivenheder.

 

Vægt1,2 kg
Størrelse50 × 25 × 33 cm