Sort firkantet kurv

kr. 99,95 Inkl. moms

  • Levering 1-4 hverdage
  • Fragt fra 35 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Sort firkantet kurv: Denne firkantede kurv er fremstillet pil, som forekommer i farven sort. Kurven egner sig til flere forskellige formål blandt andet som:  Gavekurv, opbevaringskurv, og udstilling.

Kurvens størrelse gør den ideel til gavekurv, hvor den kan indeholde flere genstande: Vin, øl, chokolade, forkælelse og lignende. Man kan også vælge at genbruge kurven til egne formål, således at man kan opbevare personlige genstande deri.

Størrelsen på den firkantet kurv:

  • 40 x 29 x 27 cm. (Passer til ca. en flaske vin)

Du kan derfor nemt anvende denne firkantet kurv til forskellige lejligheder. Kurvens firkantede form gør den velegnet til bl.a. at opbevare personlige genstande eller til en gave.  I form af en gave kan man let tilføje cellofan omkring kurven, når man har tilrettelagt gaverne i kurven. Efter at man har tilføjet cellofanen, kan man binde den sammen med eventuelt snor, gavebånd eller et stykke tape.

Kurvens materiale kan tåle fugt, hvilket gør den perfekt til opbevaring af toiletsager, badehåndklæder, håndklæder i rum som et badeværelse eller bryggers. Kurven er flettet i stærk mørk pil. Derfor er den tydeligvis holdbar. Derfor kan man også anvende den til forskellige formål.

Den firkantet kurv kan også opbevares udendørs, men det anbefales at den får udendørs olie nogle gange om året. Til indendørs brug behøver man ikke vedligeholdelse. Det anbefales ved rengøring, at man anvender en blød svamp eller klud til at tørre kurven af. Det anbefales ikke at bruge direkte vand på kurven, eftersom det direkte vand det kan ødelægge kurven.

Information:

  • Størrelse – 40 x 29 x 27 cm.
  • Den firkantet kurv kan anvendes til flere forskellige lejligheder.
  • Kan anvendes til både indendørs og udendørs brug.
  • Anvend gerne en svamp/klud til rengøring af kurven.

Hvis der er spørgsmål angående dette produkt eller andet, så er man velkommen til at kontakte os her på siden.

Vægt 0,3 kg
Størrelse 40 × 29 × 7 cm
Brand

Størrelse

Mellem

kr. 8,00 Inkl. moms
kr. 55,00kr. 60,00 Inkl. moms
kr. 10,00kr. 15,00 Inkl. moms
kr. 39,00 Inkl. moms
kr. 139,95 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms