Fuglehus med stråtag

kr. 149,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Fuglehus med stråtag

Fuglehus med stråtag: Et karakteristisk fuglehus, som er kvalitets fremstillet i træ. Hertil er der tilhørende stråtag, som skaber ly i fuglehuset. Lågen i bunden af fuglehuset kan åbnes ved, at man skruer skruen ud, hvilket er overkommeligt, således er det let at rengøre fuglehuset efter, at de mindre fugle har forladt reden, så redekassen kan nemt klargøres til næse fugle-sæson.  Her får man et klassisk og karakteristisk fuglehus, der ikke kun er velegnet til ophængning på husmuren, men kan sagtens placeres andre steder i haven. Fuglehuset er udstyret med en hulstørrelse på 3 cm., hvilket gør det særligt velegnet til mindre fugle som gråspurve, musvitter, rødkælke og mejser. Fuglehuse, foderbræt og redekasser tiltrækker mange fugle i haven. Så er man interesseret i at observere eller nyder man bare synet af fuglene, er fuglehuset et godt eksempel på en god løsning. Huset er udstyret  med et mindre hul, som gør fuglehuset nemt at hænge op. Find blot en skrue og et sted, hvor huset kan være, så kan du let påbegynde opsætningen.

Størrelse på fuglehuset

Vores fuglehus med stråtag har størrelserne: Højde 21 cm., bredde 15 cm., dybde 16 cm., og en hulstørrelse på 3 cm., hvilket gør fuglehuset især velegnet til mindre fugle.

Redekasse

Huset er en ideel redekasse til fuglene. Den klassiske løsning hvor huset er opsat efter en kvadrat, gør at fuglene nemt kan tilgå og fragå fuglehuset. Redekasserne kan have en tendens, at de i forbindelse med foråret kan forekomme fugtige. Specielt, hvis der ikke kommer nok luft ind. Dette kan medføre lopper og andre irriterende insekter, som gør, at reden i sidste ende kan blive ubrugelig. Vores fugle redekasser er ventileret, hvilket betyder, at fuglehuset minimere mulighederne for fugt. Du kan også selv gøre mulighederne for fugtskader mindre, når fuglekassen skal rengøres læs mere her. 

Foderbræt

Husk, at du også kan undersøge vores udvalg af foderbrætte her på hjemmesiden. Et foderbræt sikre, at fuglene altid kan finde mad, hvilket kan være rart i løbet af de kolde vintermåneder.

Information om vores fuglehus med stråtag:
  • Størrelse: H: 21 cm., B: 15 cm., D: 16 cm. og hulstørrelse 3 cm.
  • Fuglehus med stråtag
  • Fuglehuset er i træ
  • Det er især velegnet til små fugle.
  • Kvalitetsfremstillet i EU.
Vægt1 kg
Størrelse21 × 15 × 16 cm