Gavebånd indpakning: Båndholder med kniv

kr. 110,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavebånd indpakning: Båndholder med kniv. Denne båndholder indeholder en fastgjort kniv, som er medvirkende til at skabe det perfekte snit, når man skal have sat sit gavebånd på gaven, uanset om det er til jul, fødselsdage, eller bare til den nærmeste i omgangskredsen. Derfor kan du gøre gavebindpakningen til en leg med denne behjælpelige båndholder.

Forskellen er tydelig. Det simple og overskuelige snit, når man skærer gavebåndet over medvirker til at en legende let gaveindpaking, som nu er blevet nemmere med en båndholder. Det gør gaveindpakningen væsentligt nemmere, når man enkelt og elegant kan tilføje sit gavebånd til båndholderen. For Udover den fastgjorte kniv i båndholderen medfølger også en nem tilføjelses funktion af gavebånd, således at du kan montere dit gavebånd på selve båndholderen.

Dette gør båndholderen til den perfekte medhjælper, når man skal pakke flere gaver ind. Du kan forholdsvist nemt tilføje gavebåndet på båndholderen, hvilket gøres ved at løfte enden af den cylinderformede båndholderen. (Det er vigtigt at huske at montere den igen.) Efterfølgende monteres gavebåndet på båndholderen, og den cylinderformede del sættes på igen. Du er nu klar til at vælge den bestemte længde af gavebåndet. Længden af gavebåndet vælges ud fra, hvor stor din gave er, efter at du har fundet en passende længde, så kan du nu skære gavebåndet over, hvor længden skal være. Nu er gaven klar til at få gavebånd på.

  • Mangler du et til og fra kort til jul eller lignende? Så finder du et lige her. 

Fordele ved en båndholder med tilhørende kniv

  • Du kan let og elegant skære dit gavebånd over efter en passende længde.
  • Gavebåndholderen har tilhørende kniv, som kan skærer dit gavebånd over.
  • Tilføj ganske enkelt dit gavebånd til båndholderen, og du er klar til at pakke gaver ind.
  • Gavebånd indpakning er særdeles effektiv, når gaverne skal pakkes ind.

 

Vægt1,1 kg
Brand

Størrelse

Mellem