Gaveindpakning jul: Papkasse med snelandskab

kr. 50,00 Inkl. moms

4 på lager

  • Levering 1-4 hverdage
  • Fragt fra 35 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Gaveindpakning jul: Papkasse med snelandskab

Gaveindpakning jul: Tag en ekstra mil for at få et smil. Nu nærmer juleaften sig snart. Mangler du en kreativ gaveindpakning til den store aften? En mulighed kunne være vores julepapkasse. Denne “gaveklar” julepapkasse er en god løsning til indpakning af julegaverne. Papkassen kan nemt præsenterer julegaverne og pakkerne på ægte jule- manér.

Kreativ gaveindpakning

En elegant og kreativ gaveindpakning til jul. Papkassens nøgleord er holdbarhed og stabilitet, hvilket kendetegner, at den kan indeholde tunge genstande til juleaften. Papkassen er fremstillet i robust pap, der indeholder en naturlig brun farve. Hertil er julepapkassen udsmykket med et hvidt snelandskab og bl.a. røde hjerter. Skab en kreativ gaveindpakning. Tilføj blot julegaverne til papkassen, placer gerne et flot gavebånd omkring, og sidst men ikke mindst: Til og fra kort.

Sjov gaveindpakning

En anderledes men sjov gaveindpakning. Den kreative gaveindpakning er nem at overskue, i hvert fald når blot julepapkassen skal indeholde julegaverne. Den sjove gaveindpakning gør også nemmere at pakke sin gaver ind. Her skal ikke bruges saks, gavepapir og tid. Ganske nemt kan gaverne placeres i julepapkassen, hvor man efterfølgende anvender tape til at lukke den.

Den perfekte “gaveindpakning jul” vil helt sikkert skabe begejstring hos dine nærmeste. Få dem til at føle, at du holder af dem, med en simpel og let ændring – en god mulighed for at være miljøvenlig, men også en kreativ gaveindpakning, som vil skabe begejstring. Bring julen tættere på, slip for det besværlige julegavepapir, gør indpakningen nemmere med en julepapkasse.

Fordele ved: Gaveindpakning jul – Papkasse med snelandskab
  • Robust julepapkasse.
  • Print i høj kvalitet.
  • Der kræves ikke gavepapir til julepapkassen.
  • Ideel til julegave, gaver og andre begivenheder.
  • Rummelig til de fleste store julegaver.

Har du spørgsmål til dette produkt, eller bare et generelt spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os her.

 

 

Vægt 0,2 kg
Brand

Størrelse

Mellem

kr. 8,00 Inkl. moms
kr. 10,00kr. 15,00 Inkl. moms
kr. 40,00 Inkl. moms
kr. 55,00kr. 60,00 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 22,95kr. 29,95 Inkl. moms