Kurvesæt lys 2 stk.

kr. 199,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Kurvesæt

Kurvesæt 2 stk. Vi introducerer den ultimative opbevaringsløsning til at organisere dit hjem – Kurvesæt lys 2 stk. Disse kurve er designet til at hjælpe med at rydde op i dit rum og bringe orden i dit liv. Dette kurvesæt i flet er derfor den perfekte opbevaringsløsning til at organisere dit hjem.  Kurvene er lavet af slidstærkt, naturligt flet. Samtidig forekommer de bl.a. robuste og stilfulde. Sættet indeholder to forskellige størrelser, så det gør det nemt at opbevare en række genstande. Dette gælder alt lige fra bøger og legetøj til tøj og strikketøj. Det flettet design tilføjer et strejf af unik charme til ethvert rum og de lyse farve sikre, at kurvene falder i ét med omgivelserne derhjemme.

Kurv med hank

Den ovale hank understøtter flot kurven. Samtidig med, at håndtaget sikre en nemmere transport fra rum til rum. Brug dem i din stue, soveværelse eller endda dit badeværelse for en praktisk og stilfuld måde at holde dit rum ryddeligt.

Opsummeret er dette kurvesæt den perfekte løsning til at organisere dit hjem og bringe orden i din hverdag. Uanset om du bruger dem til opbevaring eller dekoration, vil disse kurve helt sikkert biddrage positivt, når de bliver en fast bestanddel i dit hjem. Så hvorfor vente? Bestil dit sæt af kurve i dag, og begynd at nyde fordelene ved et rydeligt hjem!

Information om kurvene

  • Farve: Lys flet.
  • Fremstillet i flettet pil som understøtter stabilitet og holdbarhed.
  • Kurvene kan anvendes som bl.a. opbevaringsløsninger, picnic, skovture og udflugter.
  • Kurvesættet består af to kurve i to forskellig størrelser.
  • Størrelse: En stor: 41,5 x 35 x 14 cm. & en lille: 39 x 32 x 14 cm.
  • Sådan rengøres dine kurve.