Lille fuglekasse i birk

kr. 129,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Fuglekasse i birk

Fuglekasse i birk:  Få et indblik i fuglenes liv, få en aktiv have med fugleliv med vores lille fugleklasse i birk. Den lille fuglekasse er nemlig designet og skabt til at give en stemningsfuld have, hvor fuglene trygt kan finde ophold i. Fuglekassen tilbyder nemlig et trygt opholdssted for de ellers velklædte og fjerede venner. Fuglehuset eller fuglekassen er ikke kun et trygt opholdssted. Men også udtryk for et naturligt design og de smukke nuancer af birk tilføjer et stænk af natur til fuglekassen, mens mindre fuglearter som mejser og gråspurve kan søge tilflugt i ly for regnen.

Hvor skal fuglekassen hænge?

Spørgsmål er dog ofte, hvor skal fuglekassen hænge? For at give fuglene den bedste oplevelse, bør fuglekassen hænge på et roligt og beskyttet sted. Væk fra direkte sollys og vind. Et sted højt oppe i et træ eller på en væg, hvor det er svært for rovdyr at få adgang. Det vil i hvert fald være ideelt. På denne måde skaber fuglekassen i birk et sikkert og fredeligt miljø for fuglene at bygge rede og ruge deres æg. Du kan også undersøge vore andre fuglehuse eller fuglekasse her på kurven.dk.

Fuglekassens størrelse:

Den lille fuglekasse i birk er som nævnt tideligere særligt velegnet til mindre fuglearter. Dette skyldes ikke mindst på grund af fuglehusets størrelse. For denne fuglekasse har målene: 12 cm. i diameter, 25 cm. i højde og 3,2 cm. i indgangshullet. Ikke mindst på grund af størrelsen gør den velegnet til mindre fugle, hvis man ønsker at tiltrække lidt større fugle såsom solsorter, så kan en stor fuglekasse i birk være en god ide.

Information om: Fuglekasse i birk:

  • Fuglehusets mål: 12 cm. i diameter, 25 cm. i højde og 3,2 cm. hul.
  • Materiale: Fremstillet og behandlet i naturligt birk.
  • Velegnet til: Mindre fuglearter, som kan søge tilflugt i fuglehuset.
  • Kan tømmes.
  • Denne birk fuglekasse er ikke kun et sikkert hjem, men også en bæredygtig valg for naturelskere.