Bræt til fugle

kr. 199,00 Inkl. moms

  • Levering: 1-4 hverdage
  • Fragt fra 37 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Bræt til fugle

Mellem foderbræt til fugle:  Et helt unikt håndlavet design, der skaber sammenhæng mellem foderbrættet og naturen. Foderbrættet er udført i naturligt træ, som senere hen er blevet afbrændt, hvilket giver den et helt rustik udseende. Ønsker man nogle flere fugle i haven, så er selve foderbrættet eller et fuglehus en god fordel. Dette bræt er især velegnet til små eller mellemstore fugle, som typisk trives i haven om vinteren. Specielt vil solsorte, gråspurve, musvitter, rødkælke søge deres opmærksom hos et foderbræt. Mange af mindre fugle som tideligere nævnt vil gerne finde et ly. Derfor foretrækker de gerne et foderbræt, som indehaver et overdækkende tag, som sikrer imod regn, sne og bl.a. andre store fugle, som kunne skræmme dem væk.

Et foderbræt til fugle

kan være i forskellige former og størrelser. Nogle foderbrætte har en tilhørende fod, mens dette foderbræt er velegnet til ophæng. Dette lokker også de mindre fugle til det nye foderbræt. Flere af de små fuglearter kan nemlig godt lide at være i skjul, når de spiser fuglefoder. Et bræt som kan hænges op, vil derfor være en fordel, især til de mindre fugle, der som sagt gerne vil være i skjul. Har man et træ i haven, så kan man med fordel hænge foderbrættet op. Dette bræt har en tilhørende krog, hvor en god natursnor nemt kan få den til at hænge uden for i vind og vejr.

Hvad lokker fugle til nyt foderbræt?

Et godt råd fra naturguide.dk  til spørgsmålet, hvad lokker fugle til et nyt bræt, er at afhængig af, hvilken fugleart man ønsker, så hvis man gerne vil lokke solsorte til sin have, kan man eksempelvis placere mindre stykker af æbler og bær i foderbrættet. Et andet godt råd, er at fuglene har adgang til vand i haven, på altanen eller på terrassen. Dette skyldes, at fuglene gerne vil have en optankning af vand til deres mange og lange flyveture, men samtidig vil fuglene også gerne vaske sig i vandet, når de føler sig for beskidte. Det er oftest selve vandet, som har betydning om fuglene vælger netop din have. Et godt råd vil derfor være, at man også anskaffer sig et fuglebad, hvis man gerne vil have endnu flere fugle i sin have.

Information om foderbræt til fugle
  • Vores foderbræt til fugle er velegnet til små og mellemstore fugle.
  • Brættet har en tilhørende krog, som kan hænges op i træ eller andre lignende steder.
  • Produktet er skabt ud fra naturligt træ, som giver det et rustik udseende.
  • Træet er blevet behandlet ved afbrænding, hvilket giver den en karakteristisk udstråling.
  • Størrelse på foderbrættet:

 

Vægt 1 kg
Størrelse 25 × 19 × 25 cm
kr. 11,95 Inkl. moms
kr. 59,00kr. 62,00 Inkl. moms
kr. 12,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 39,00 Inkl. moms
kr. 149,00 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 29,95kr. 45,00 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms