Opbevaringskurv – Brødbakke

DKK 75,00 Inkl. moms

Ikke på lager

  • Levering 1-4 hverdage
  • Fragt fra 35 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Opbevaringskurv: Brødbakke. Denne lyse kurv er især velegnet til at indeholde morgenbrød. Dens rumlighed sikre, at du har alt det essentielle til morgenbordet. Brødbakken er flettet i naturligt pil, hvilket får kurven til at fremstå lys og munter, når morgenmaden bliver serveret med friskbagte rundstykker.

Det er en holdbar og brugbar brødbakke, der kommer til morgenbordet. Kurven har sammenflettet kanter, som giver et stabilt og håndgribeligt tag, når man bærer på kurven. Den kan let bæres og nem at placere på vandrette overflader. Fremstillingen af pil skaber således en robust overflade, som ikke får kurven til at glide, men derimod fastholder placeringen. Sammenfletningen er dog ikke kun praksis, men også flot i dens neutrale farve, der kan tilpasse sig i ethvert skandinavisk hjem. Man behøver derfor ikke være bekymret om, at brødbakken ikke ødelægger designlinjen i hjemmet, men bevarer og understøtter den. Kurven kan også anvendes til flere forskellige formål. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan også benytte dig lejligheden til at bruge kurven bl.a. som: Brødbakke gavekurv, opbevaringskurv, og vin-kurv. Mulighederne er mange. Det samme med formålene. Kurvens alsidighed er derfor en fordel uanset om man skal opbevare, servere morgenbrød, eller give en gave til en i sin omgangskreds.

Brødbakke på bordet

Du kan derfor nemt placere dine brød på bordet med brødbakken. Det er der ikke tvivl om. Placer blot brødet i kurven, efterfølgende bærer man den ganske nydelig ind til morgenbordet, hvor man placerer den strategisk og behageligt. Det er ganske nemt med en brødbakke.

Rengøring af brødbakke

Når man har benyttet sig af kurven til morgenmaden, hvor specielt rundstykker, brød, rugbrød m.m. kan efterlade krummer, så ville det være rart at gøre brødkurven ren. Det kan gøres ganske enkelt. Allerførst tømmer og ryster man kurvens efterladenskaber i nærheden af en skraldespand. Efterfølgende kan man tage en let fugtig klud og tørre den indvendig af. Hvis krummerne skulle vise sig at være anstrengende, så kan man let benytte sig af et mundstykke og en støvsuger. Hermed fjerner man let de overflødige krummer, som der skulle være efterladt i kurven.

Fordele ved brødbakken

  • Vores brødbakke er alsidig, der kan anvendes til flere forskellige formål.
  • Let at rengøre.
  • Stabil og holdbar
  • Kurven er håndgribelig
  • Naturligt pileflet

 

Vægt 0.5 kg
DKK 40,00 Inkl. moms
DKK 200,00 Inkl. moms
DKK 10,00DKK 15,00 Inkl. moms
DKK 50,00DKK 60,00 Inkl. moms
DKK 20,00 Inkl. moms
DKK 99,95 Inkl. moms