Stor cykel i flet

kr. 399,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Pynt til haven – Stor cykel i flet

Pynt til haven: Skab en uovertruffen atmosfære og personlighed i din have, på terrassen eller altanen med en stor cykel i flet. Vores udvalg af haveindretning og havepynt omfatter bl.a. foderbrætte og fuglehuse. En cykel i flet vil sikkert biddrage til en nyskabelse i de hidtil etablerede omgivelser i haven. Cyklen er fremstillet ud fra bevidstheden om, at kvaliteten skal være den bærende part. Den mørke pil er flettet i hånden, hvilket giver et flot indtagende udtryk, hvor den håndværksmæssige kvalitet virkelig fremtones. Skellet på cyklen er opbygget af behandlet træ, som udgør hovedkomponenten i håndværket. Det kan være en god ide, at man giver cyklen en træbeskyttelse, hvor trækonstruktionen er.

Udendørs dekoration og blomsterdekoration

En udendørs dekoration eller pynt til haven kan være en udsøgt fornøjelse. Cyklen har nemlig to tilhørende kurve, som er fremstillet i flet. I disse to kurve kan to blomsterdekorationer nemt placeres. Det er en god mulighed for at skabe nyt pynt til haven uden, at det skulle tage fokus fra de naturlige omgivelser. Dette er også fordelen ved flettede kurve. Et produkt fremstillet i flet kan nemlig tilpasses i sammenhæng med det udendørs miljø uden, at det bryder med de naturlige linjer, som der er tilstede på terrassen, altanen eller i haven.

Pynt til terrassen

Selvom cyklen i sin størrelse kan være stor, så kan den nemt agere pynt til terrassen. Den store cykel i flet er stadig en mulighed som blomsterdekoration på terrassen. Størrelsen gør den ikke kompleks, men mobiliserende. Derfor kan cyklen nemt benyttes som pynt til terrassen. Igen er farverne en essentiel del i dens fremtoning. De naturlige farver får ikke en fremherskende betydning på terrassen, men overskygges i stedet af de flotte blomster og planter som den kan dekoreres med.

Information om: Stor cykel i flet
  • Cyklen i flet egner sig både som pynt til haven, pynt til terrassen og pynt til altanen.
  • Størrelsen: Længde: 70 cm., Højde: 40  cm. og Brede: 22  cm. Kurv 1. diameter 17 cm. og højden 12 cm. Kurv 2 diameter 20 cm. og højden 15 cm.
  • Farve: Mørk pil og brunlige nuancer.
  • Fremstillet i hånden, hvilket gør, at den kan afvige få m.m. fra de angivne mål.
  • Cyklen kan indeholde to planter eller blomster.
Vægt3,1 kg
Størrelse70 × 22 × 40 cm