Strandtaske flet

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Strandtaske flet

Strandtaske flet: Bliv klar til sommeren med en flettet strandtaske. Tasken er komponeret i sammenfletninger af pil, som giver strandtasken et kvalitetstempel. Den kan nemlig ikke kun indeholde dine genstande til standen, men samtidig er tasken modstandsdygtig over for vand, som gør den fordelagtig at medbringe på sine ture til stranden. Ikke kun på stranden kan den medbringes, men også til skovture, picnic og andre udflugter.

Rumligheden

Rumligheden gør, at den kan indeholde eksempelvis: Håndklæde, solcreme, solbriller, hat, badetøj og andre genstande som tages med til stranden. Håndtagene som er tilknyttet strandtasken giver et håndgribeligt tag, som ikke kun gør det nemt at transportere tingene, men også behageligt. Det er vigtigt at kunne have et fast håndtag, der illustrerer robusthed og holdbarhed og samtidig er det. Strandtasken kan begge ting. Holdbarhed og robusthed er nøgleordene, når det kommer til tasken. Derfor er tasken også sammenflettet stramt, hvilket gør at den ikke kan trykkes sammen, men er fast i formen. Skal du finde en rigtig god badestrand, så kan du læse mere om Blå Flag-strande her. Et blåt flag er medvirkende til at indikere, hvor gode badeforhold findes.

Strandtaske flet stor

Størrelsen på den flettet strandtaske er ikke kun betydningsfuld for rumligheden, så de obligatoriske strandting kan medbringes, men også for bekvemmelighedens skyld. Det er nemmere at medbringe en rummelig strandtaske til stranden. Det kunne nemlig også være, at man fandt nogle interessante ting, som skulle bringes med til sommerhuset eller hjemmet. Tasken har nemlig rig rummelighed for dette. Selve længden er 40 cm., mens bredden er 20 cm. og højden er ca. 22 cm.

Billig strandtaske

Et håndværk skal gerne hænge sammen med pris og kvalitet. Dette er grundtanken hos Kurven.dk. En billig strandtaske skal have sammenhæng med et godt håndværk. Tasken er håndværksmæssigt flettet i lys pil, der ikke kun  symboliserer varme farver og tanker, men bringer et flot håndværk i spil. I stedet for en strandtur, så kan man også på svampejagt med en svampekurv. Svampejagten er ligeså sjovt som en rigtig god strandtur.

Information om strandtaske flet

  • Størrelse: Længde: 40 cm., Bredde: 20 cm. Højde ca. 22 cm.
  • Strandtasken kan medbringes til: Strandture, skovture, picnicture og andre udflugtsmål.
  • Billig strandtaske der indehaver kvalitet, robusthed og holbarhed.
  • Flettet strandtaske. Tasken er fremstillet i flet.
  • Dens rumlighed gør at man kan medbringe flere genstande til stranden og andre udflugter.
Vægt1,1 kg
Størrelse40 × 20 × 22 cm