Høj gavebakke – gaveæske

Original price was: kr. 25,00.Current price is: kr. 19,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Vin gaveæske

Vin gaveæske: En uimodståelig gaveæske til vin. Sammensæt dine egne vinflasker og tilføj dem til denne tomme gaveæske. Med en tom gaveæske har du muligheden for at sætte dit helt eget præg på gaven. En vin gaveæske spreder med sikkerhed glæde hos modtageren, når personen netop modtager sine yndlingsvine. De vine har du nemlig selv sammensat, men kan nemt tilføjes i denne vin gaveæske. En tom gaveæske kan bl.a. anvendes til: Jul, fødselsdage, fester, værtindegave og meget mere. Det er altså kun fantasien, som sætter grænserne for, hvad din gaveæske netop skal indeholde.

Størrelse på vores vin gaveæske

Størrelsen på vore store gaveæske er: 25 x 26 x 12 cm. hvilket indikerer, at der plads til tre vine i denne papæske. Hermed får man rig mulighed for at tilføje tre forskellige eller ensartet vine til sin gave. Inden man tilrettelægger vinene i vin gaveæsken, så kan det anbefales at man tilføjer noget træuld som underlag. Dette er ikke kun en pæn tilføjelse, men også stabilitet for de vinene, som er blevet lagt i gaveæsken. Æsken kan benyttes til flere forskellige arrangementer, hvilket også er blevet nævnt ovenfor. Det vigtige er, at man får tilføjet noget, som er tilsvarende årstiden. Variationer kan være en god mulighed, hvis man skal give flere gaver. En gaveæske til øl er også en oplagt mulighed, hvis man gerne vil varierer. Her er den anbefalet størrelse mellem 33 cl. – 50 cl. i flaske.  Gaveæsken kan indeholde de mange størrelser, men det afhænger også af selve formen.

Gaveæsker pap

Vores gaveæsker er fremstillet i pap. Dette er ikke ensbetydende med, at gaveæsken i pap ikke kan anvendes igen. For de fremstillede æsker i pap kan nemlig anvendes og genbruges af flere omgange, hvis man ønsker dette. Den fine kvalitet som papæskerne er fremstillet af sikre ikke kun holdbarhed, men også en funktionalitet, som gør det fleksibelt at pakke sine gaver.

Information om: Høj gavebakke – gaveæske

  • Størrelsen er: 25 x 26 x 12 cm.
  • Kan indeholde flere forskellige vinflasker. Dette er dog maksimalt tre flasker vin.
  • Fremstillet i holdbart pap.
  • Farve: Sort.
  • Tilføj nemt træuld og cellofan til dette produkt.
Vægt0,25 kg
Størrelse25 × 12 × 26 cm
Brand

Størrelse

Mellem