Vinæske

kr. 12,00kr. 15,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Vinæske: En betænkelig æske med vin vil altid være en pragtfuld gave til alle anledninger, for med  vinæske kan man uanset sige tak for hjælpen, ønske en tillykke med fødselsdagen, fejre et jubilæum, eller bare til anvende den til en hyggelig aften med familie og venner. Forkæl derfor dig selv eller dine nærmeste med denne flotte vinæske. Vinæskerne egner sig perfekt til at opbevare flere vine i mange forskellige størrelser. Vores vinæsker er fremstillet i holdbart pap, der indikerer robusthed og holdbarhed. Du kan derfor trygt opbevare vinen i æsken, når den skal transporteres frem til festen. Farven på vinæskerne forekommer i mørke farver med et samspil af små gyldne og festlige farver. Vi anbefaler, at du opbevarer vinæsken (med og uden vin) uden for direkte sollys. Dermed skader man ikke vinæskens farver eller selve vinen.

For at gøre vores vinæske mere unik i sit udseende, kan man tilføje ét af vores gavebånd hertil. Et gavebånd kan medvirke til, at vinæsken kommer til at fremstå festlig og flot.

Vinæsken kan findes i to forskellige størrelser: Mellem og stor. Førstnævnte størrelse passer perfekt til to flasker vin, imens den største vinæske passer til tre flasker vin.

Anvendelse af vinæsken

Når du har modtaget én af vinæskerne skal den foldes ud før brug. Dette er forholdsvist enkelt og ligetil, hvis der skulle opstår problemer undervejs i processen, så er du velkommen til at kontakte os. Efter at du har udfoldet vinæsken, kan du nu tilføje det antal vine som æsken kan indeholde. Dette gøres ved at man åbner toppen af låget på en vinæske og nedsætter  forsigtigt de pågældende vine. Efterfølgende lukker man låget, og så er æsken klar til festen. Det kan anbefales at man sætter et lille stykke tape på toppen af æsken, således at låget ikke går op undervejs.

Information om vinæsken

  • Vinæskerne findes to forskellige størrelser: Mellem og stor.
  • Undgå gerne direkte sollys.
  • En vinæske kan indeholde op til tre vine afhængig af størrelsen på papæsken.
  • Vores vinæske indeholder ikke vin.

Har du spørgsmål til dette produkt eller bare generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vægt0,2 kg
Størrelse

Mellem: til 2 flasker, Stor: til 3 flasker