kurven.dk

Poul Johansen, der ejer og driver MPP, har nu stiftet hjemmesiden: Kurven.dk

Du kan altid handle 24/7 på kurven.dk 

Vores historie

Om os – Kurven.dk

Kurven.dk er en nystiftet hjemmeside, men det betyder ikke, at vi er nye i branchen. For kurven.dk er en del af virksomheden MPP, som har adresse i den lille østjyske by, Låsby. 

At have kurve til at arrangere dine ting i kan være et ret godt valg på grund af deres design, komfort og udseende. De er stærke, holdbare, ser elegante og klassiske ud. Uanset om du ønsker at organisere dine ting på kontoret, derhjemme eller andre steder, kan vores kurve være en stor hjælp. Men oftest er mange af disse flotte kurve kompromitteret med kvaliteten. Det er her VI kommer ind. Vi tror på at give lige stor betydning til kvalitet, udseende og selvfølgelig prisfastsættelse.

 Vores virksomhed, MPP, blev dannet helt tilbage i 1997, hvor Poul Johansen stiftede virksomheden. Vi har primært siden solgt produkter til andre virksomheder på engros basis. Men da verden konstant bliver digitaliseret, har vi besluttet at gå via internethandlen med flere af vores produkter.

Vi har også specialiseret os i gavekurve, gavebånd, gavepapir og papkasser. Vi forstår de følelser, der går ind i et produkt, når det er meningen, at det skal foræres til nogen. Vi tager os af det samme og sikrer, at dine gaver sætter et stort smil på ansigtet på den, der modtager dem!

Vi har en bred vifte af kurve som brændekurve, firkantede kurve, frugtkurve, opbevaringskurve, picnickurve, plantekurve og kurve med runde kurver. En ting, der adskiller os fra resten på markedet, er vores fleksibilitet og rimelighed med priserne.

Vi i Kurven.dk forstår, at nogle gange kan høje priser blive årsagen til, at man afholder sig fra at købe produktet. Derfor er alle vores varer ekstremt overkommelige og langtidsholdbare. 

Poul Johansen
CEO / Stifter

Poul Johansen, har gennem sin virksomhed MPP stiftet kurven.dk Du er altid velkommen til at kontakte os!