Brændekurve

Skab hygge og stemning med en charmerende brændekurv, der er lavet i flet og tilføjer et smagfuldt præg til dit eget hjem.

Viser alle 5 resultater

kr. 275,00 Inkl. moms
-21%
Original price was: kr. 239,00.Current price is: kr. 190,00. Inkl. moms

Skab stemning i dit hjem med en brændekurv

Brændekurve: Med en brændekurv kan man skabe stemningen og “hyggen” i hjemmet. Brændekurven er et væsentligt tilbehør, når det kommer til brændeovne og pejs.

Brændekurvene på Kurven.dk blev skabt for at opfylde “hyggen” og stemningen. Sammen med den høje kvalitet af de anvendte materialer og den nemme brug og opbevaring, er der lagt særlig vægt på elegance. På vores side findes der to forskellige størrelser brændekurve i pil. Designet til at imødekomme enhver smag og enhver stil: Fra den store klassiske runde form gennem lettere flettede pilehåndtag til den mindre, men stadig elegante brændekurv.

Brændekurv flet

Brændekurvene er udført i en kraftig pil, der er flettet på traditionel vis. Udførelsen af den flettede brændekurv er skabt på baggrund af ideen om, at holdbarhed møder praksis. Den kraftige pil som brændekurven er flettet af sikre nemlig en stabilitet og holdbarhed. Brændet kan trygt placeres i én af vores brændekurve. Det skal dog understeges, at brændekurven ikke egner sig bedst til at transportere brænde, men derimod at opbevare det.

En god opbevaringsløsning

Vores brændekurve kan placeres i nærheden af brændeovnen, hvor man kan opbevare sit brænde i. Undgå derfor tidsspild med at bære brænde direkte ind til brændeovnen, men anvend i stedet en af vore brændekurve. Kurvens rumfang gør, at dit brænde kan opbevares i større mængder, i hvert fald hvis man tideligere har valgt at stable brændet inden for.

Velegnet til “hygge”

Skab stemningen og hyggen i hjemmet. Gør opbevaringen af brænde enkel, elegant og hyggelig. Endda til en overkommelig pris. Bring hyggen inden for, når efteråret og vinteren begynder at melde sin ankomst. Tænd op for brændeovnen og sæt kurven ved siden af. Det er ganske enkelt. En brændekurv gør opbevaringen overskuelig. Man behøver nemlig ikke at bære sig brænde flere gange i løbet af dagen. Med opbevaringen på plads sikre man sig, at der er brænde nok. Danskernes velkendte ord: “hygge” kan for alvor gøre indtryk, når den lyse brændekurv bliver sat ved siden af brændeovnen.

Dansk design

Kurven.dk er vores målsætning at have overkommelig pris på brændekurve i en autentisk fremtoning. Det er et ambitiøst mål om at kombinere pris, holdbarhed og design i en brændekurv. Vi udvikler os hele tiden, ikke mindst på design-niveauet, hvor vi ønsker at komme så tæt på danske og ikke mindst de skandinaviske retningslinjer inden for design. Kurvene er produceret efter omtanke, således at de ikke differentiere sig fra et skandinavisk hjem.

Brændekurvens farver

Farverne på vores brændekurve er lyse, lette, bløde og forudsigelige. Sidstnævnte betyder, at vi farvemæssigt har planlagt, hvordan kurvens udseende skulle være i forhold til et dansk hjem. Forudsigeligheden er, at brændekurven kan tilgå nærmest ethvert dansk – eller skandinavisk hjem. Derfor kan man ro sindet gå på opdagelse i vores brændekurve.

Flettet brændekurv

Som tideligere nævnt er alle vores brændekurv fremstillet af flettet pil, hvilket ikke kun skaber en udsøgt holdbarhed, men også en naturlig farve hjemme i stuen. Samtidig sikre kurvens håndtag en nem tilpasning, hvis kurven skal placeres et andet sted. Med en flettet brændekurv er opbevaringsløsningen kommet. Undgå splinter, rester af træ og bark på gulvtæppe og gulvbrædder. Med brændekurven sikre du, at man ikke skal støvsuge hver eneste gang, når nyt brænde skal inden for.

  • Vores brændekurve vil give et ekstra stejf af elegance til dit hjem.