Firkantede kurve

Alt til din opbevaring i dit hjem. Vores kurve er den perfekte måde at opbevare dine ting på i din boligindretning.

Viser alle 5 resultater

-20%
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00. Inkl. moms

Firkantede kurve

Vores udvalg af flettede og firkantede kurve tilbyder alsidige opbevaringsløsninger til både dit hjem og bl.a. sommerhus. Med et bredt tilgængeligt udvalg  i flere forskellige materialer, såsom hvid-pil, flet og almindelig pil, kan vi hos Kurven.dk give dig et bredt udvalg af produkter, der passer til ethvert rum i dit hjem.

Vi tilbyder et et komplet udvalg af flettede opbevaringskurve uden låg, flettede firkantede kurve, flettede opbevaringskurve til badeværelset,  kurvesæt, gavekurve og meget mere for at hjælpe dig med at gøre dit hjem til et organiseret sted at bo.

Opbevaringsløsning

En nem opbevaringsløsning: Kan du huske de små flettet firkantede kurve, som plejede at rumme forskellige ingredienser, frugter, madvarer og alle mulige søde sager hos din købmand? Den nostalgiske stil er nemlig vendt tilbage. De nye firkantede kurve er perfekte som opbevaringsløsninger til ethvert formål.

For kurven.dk introducerer disse fantastiske firkantede flettede kurve, som kombinerer tidsløs skønhed og praktisk organisering – perfekt til at transformere ethvert rum i hjemmet. Gå på opdagelse ovenfor og finde den optimale løsning til opbevaring i hjemmet. Disse rummelige, men kompakte kurve kan opgradere boligindretningen, mens de samtidig løser almindelige opbevaringsproblemer. En firkantet kurv er simpelthen en fantastisk opbevaringsløsning.

Firkantet brødkurve

Brødelskerne holder af de firkantede kurve. Ikke mindst en brødkurv. En kurv fyldt med rundstykker er en perfekt indgangsvinkel til en god og lækker brødfyldt morgen. Ikke alene er den perfekt til opbevaring af alle dine friskbagte lækkerier, men du kan også bruge dens multifunktionelle design som eksempelvis gavekurv. Fremstillet i holdbart pil og en moderne neutral nuance, vil vores brødkurve passe lige ind i ethvert skandinavisk hjem og give et fantastisk samspil. Sørg dog for, at brødet aldrig bliver udsat direkte for sollys – det vil ikke gavne dine elskede kulhydratgodbidder på den lange bane.

Lad ikke dit køkkenbord være fyldt med rundstykker – hold dem organiseret og ude af syne i de stilfulde flettede kurve.

Firkantet plantekurv

En kurv til planter er den perfekte tilføjelse til ethvert indendørs eller udendørs rum. Kurvenes unikke vævning af siv og pil skaber en kombination af stabilitet og holdbarhed, der vil få din plantekurv til at se smuk ud mange år frem til i tiden. Det naturlige materiale som er blevet anvendt i fremstillingsprocessen giver kurvene et naturligt skandinavisk design. Dette design kan nemt integreres i ethvert dansk hjem. Håndtagene som nogle af plantekurvene er udstyret med gør det nemt at transportere planterne. Dette er uanset om man bor i; hus, sommerhus, kolonihave eller lejlighed. Samtidig gør kurvens lette materiale det let og tilgængeligt at håndtere.

I bunden af plantekurvene forekommer der et plastikunderlag. Dette er perfekt til beplantning af blomster og andre planter. Du kan nemt nyde en ubesværet blanding klassisk skandinavisk design og naturlig skønhed. Når du vælger at tilføje vores planterkurve i din indretning.

Firkantet svampekurv

Den store flettede firkantet kurv er det perfekt tilbehør ikke mindst til en naturelser, men også til en svampe-elsker. Den firkantede kurv er håndlavet af omhyggeligt udvalgte materialer i lys pil. Dom skaber en fantastisk sammensætning af naturlige materialer og farver. Dens brunlige lyse nuance skaber hermed en sammenhæng mellem naturen og den firkantet kurv.

For ekstra bekvemmelighed kommer kurven med et håndtag til et fast greb – fantastisk til picnic, svampejagt shopping og opbevaring. Fra opbevaring af tæpper og magasiner til at pakke festlige gaver eller endda til en god udendørs udflugt, vil dine ting altid være sikkert opbevaret i denne rumlige svampekurv. Med uendelige muligheder lige ved hånden, vil man aldrig løbe tør for måder at bruge denne kurv på.

Du kan finde flere af vores firkantede kurve i vores sortiment. Kvaliteten, håndværk og prisen er tre vigtige elementer hos Kurven.dk. Vi har bestræbt os på at skabe et udvalg. Der indeholder de hovedelementer, så ikke kun har en kurv, som holder i årevis, men også er prisværdig i sit udseende.