Cellofan rulle 1000 m.

kr. 899,00kr. 999,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Cellofan rulle 1000 m.

Cellofan: Er et fantastisk hjælpemiddel til indpakning af gavebakker, ølbakker eller gaveæsker. Det gennemsigtige stykke plastisk afslører gavens indhold, men sætter sit eget præg på en flot indpakning. En cellofan rulle gør nemlig ikke kun indpakning nemmere, men også overskuelig for modtageren af gaven. Dette skyldes, at cellofanen er gennemsigtig, så modtageren kan nemt se, hvad gaven indeholder. Selvom produktet tydeliggøre gavens indhold, er det processen nemmere end at skulle anvende gavepapir. Gaven kan eventuelt pyntes med gavebånd. Benyt muligheden for at sætte dit eget præg på en gave ved bl.a. at udvælge en gavebakke og efterfølgende selv produkterne, som skal i den. For afslutningsvist at indpakke gaven, så den er klar til det næste festlige arrangement.

Størrelse

En rulle cellofan findes i to forskellige størrelser, hvor bredden adskiller dem. På siden kan man vælge mellem en bredde på 60 cm. og en bredde på 70 cm. Størrelsesforskellen i bredden afhænger af, hvad man skal benytte cellofan indpakningen til. Er det kun nødvendigt at indpakke gavebakker, ølbakker og gaveæsker så er bredden 60 cm. fyldestgørende, men skal gaven være større anbefales det, at man vælger en bredde på 70 cm. Cellofan kan nemt benyttes som indpakning. Dette er uanset størrelsen. Indpakningen anbefales også til blomster. Ellers kan blomsterpapir også benyttes til dette formål.

Cellofan indpakning

Når en gave skal pakkes ind kan dette gøres med “cellofan indpakning”. En måde gaven kan pakkes ind er, ved at man placerer cellofanet under eksempelvis gavebakken. Efterfølgende samler man enderne sammen i toppen. Afslutningsvist kan man benytte gavebånd eller tape.

Information om cellofan rulle
  • Størrelse: 1000 m. Husk, at man kan vælge mellem 60 cm. og 70 cm. i bredden.
  • Kan anvendes til ethvert formål inden for indpakning af gaver.
  • Indpakningen bliver nemmere og mere overskuelig. Håndterlig og nem at anvende.
  • Kan benyttes sammen med gavebånd og tape.
  • Fremstillingsform: Gennemsigtig stykke plast.

 

Vægt4 kg
Bredde?

Mellem: 60 cm., Stor: 70 cm.

Størrelse

Mellem, Stor