Gaveæsker

Sæt et unikt præg med en gaveæske til din nærmeste, bekendte eller familie. Her har du muligheden for at skabe din egen gave. Med bl.a. vinæsker, gavebakker, gaveæske og gavekortæsker. 

Viser alle 12 resultater

kr. 27,95 Inkl. moms
kr. 19,95 Inkl. moms
Ikke på lager
kr. 29,95 Inkl. moms
kr. 24,95kr. 29,95 Inkl. moms
kr. 29,95 Inkl. moms
kr. 20,00kr. 35,00 Inkl. moms
kr. 6,95kr. 12,00 Inkl. moms
kr. 24,95kr. 29,95 Inkl. moms
kr. 11,95 Inkl. moms
kr. 12,00kr. 15,00 Inkl. moms

Gaveæske

Det kan være en udfordring at finde den oplagte gaveæske til hende & til mænd. Hos Kurven.dk har vi faktisk gjort det nemt. På denne side har vi samlet og udvalgt et bredt sortiment af forskellige flotte gaveæsker, som kan anvendes til alle anledninger og lejligheder. Du bestemmer helt selv indholdet. For alle vores gaveæsker er tomme. De tomme gaveæsker skaber nemlig en unik mulighed for at afgøre, hvad indholdet skal være. 

Skal det indholdet i gaveæskerne være nogle udsøgte dufte, en rigtig god vin, som kan deles, et oplevelsesgavekort, skønne hudplejeprodukter, eller noget helt andet? Vores tomme gaveæsker giver chancen for at sætte sit eget præg på gaven.  

Gaveæsker til gavekort

Vores gaveæsker er specielt populære til gavekort. Både virksomheder/butikker og forbrugere anvender dem til specifikke lejligheder. Det er ganske ligetil at udfylde et gavekort eller en tom gaveæske. Man kan nemt finde en flot indpakning, hvor man selv kan skabe indholdet til æsken. Dermed undgår både virksomheder og kunderne at skulle bytte indholdet, fordi man selv kan kreere gaven til æsken. 

Gaveæsker til vin

Find en flot vinæske til den næste begivenhed. Mangler du en nydelig gaveæske til vin, så kan du finde den her hos os. Vi har nemlig et bredt sortiment af forskellige gaveæsker til dit behov. Sammensæt selv din egen gaveæske til vin. På siden findes flere vinæsker, som man supplere til den indkøbte vin. Det gør ikke kun gaveindpakningen bedre, men afgiver også et helt nyt udtryk, når vinen sættes i æsken. 

Der er nemlig mange gode fordele, når man vælger gaveæsker til vin: 

  • Gaveæskerne giver et nyt udtryk 
  • Du kan selvsammensætte din helt egen gave. Du skal blot købe vinen. 
  • Flere størrelser, former og farver
  • Æskerne passer til alle slags vine
  • Billig fragt fra 39 kr. 

Er du i tvivl om, hvilke æsker, som kan anvendes til vin, så er du altid velkommen til at kontakte os. Her på siden finder man vingaveæsker til flere flasker vin, eller bare til en ganske enkel. Æskerne er udvalgt ift. hvilke populære farver, som kan sammensættes til anledningerne. Bestil trygt din vingaveæske hos os. 

Flere størrelser

Du finder forskellige størrelser her på kurven.dk, vi har nemlig skabt et bredt udvalg af størrelserne, så det passer til enhver situtation. Farverne er tilpasset, så de passer til de forskellige anledninger. Dette er uanset om anledningen er: Bryllup, fødselsdag, værtindegave, jubilæum, eller bare en god gave til en ven/familiemedlem. 

Gaveæsker til hende

Overrask din nærmeste med en flot gaveæske til nogle forrygende priser. Vi har samlet og skabt et bredt udvalg af forskellige gaveæsker til hende. Se udvalget her på hjemmesiden, bestil ganske nemt hjem til dig selv. 

Vine, makeup, søde dufte, creme til huden, gavekort, eller andre produkter. Mulighederne er i hvert fald mange, når man selv kan skabe sin egen gaveæske til hende. Du skal blot købe indholdet, altså gaven til æsken som du kan finde herinde. Når man har fundet sin gaveæske og tilføjet indholdet, så er den klar til at blive lagt ind under juletræet, foræringen til fødselsdagspersonen, adventsgaven eller venindegaven. Mulighederne er som sagt mange. Gaveæskerne findes i flere størrelser, henvender sig til et bredt publikum af kvinder i forskellige aldre. Se gerne vores gaveæsker her. 

Årsager til hvorfor man skal vælge gaveæsker til hende.

  • Stort sortiment af gaveæsker til hende.
  • Mulighederne for at kombinere gaveæsker og gave.
  • Nem og ligetil at anvende. 

Der er mange gode grunde til, hvorfor man skal købe eller vælge en gaveæske til hende. De ovennævnte er i hvert fald kun et lille udpluk af årsager til det. Gaveæskerne kan indeholde, hvad enhver kvinde kan anvende, kæreste, kone eller veninde. 

Gaveæsker til mænd

Du kan også vælge at overraske med en gaveæske til mænd. Hos Kurven.dk har vi et bredt sortiment af gaveæsker til mænd, som kan anvendes til forskellige anledninger, lejligheder, begivenheder og meget andet. Mangler du den absolutte perfekte gave? Uanset om, det er gaveæske til øl, en ølkasse, eller andre ting, så har vi noget til enhver smag. 

Find den rigtige gaveæske

Mulighederne er mange. Vi har samlet gaveæsker til mænd, for at gøre det nemt, men også ganske enkelt at vælge en æske som gave. Samtidig bliver det i hvert fald nemmere at gøre manden glad. Med en flot ølkasse kan man selv vælge indholdet og vælge de øl som rette vedkommende bedst kan lide. Vin er også en oplagt mulighed at give og med en fabelagtig gaveæske til vin kan man nemt sammensætte de bedste vine, så alle får gavn af det. Vores gaveæsker til mænd finde i flere former, farver og størrelser. Se vores udvalg her på hjemmesiden.