Gavebånd

Få en flot indpakning med vores gavebånd.

Viser alle 7 resultater

-11%
Original price was: kr. 55,00.Current price is: kr. 49,00. Inkl. moms
kr. 30,00 Inkl. moms
kr. 30,00 Inkl. moms
kr. 149,00 Inkl. moms

Gavebånd

Leder du efter det perfekte tilbehør til at toppe dit gavepapir og få det til at skille sig ud fra mængden? Gavebånd er en enkel, men effektiv måde at tilføje charme og flair til enhver gave eller dekoration. Uanset om du forsøger at indpakke gaver til fødselsdage, give den særlige person en  speciel gave eller pakke julegaver ind, så er alt hvad du behøver gavepapir og gavebånd.

De bedste gaver kommer altid med den perfekte prik over i’et. Så gør din gave uforglemmelig ved at afslutte din præsentation med et dekorative og medgørligt gavebånd. Tilgængelig i mange attraktive farver. Det er den perfekte måde at tilføje ens eget personligt præg til enhver gave – brug gavebåndets funktioner og lad din gave skinne.

Ikke alene er den let, nem at bruge de forskellige gavebånd, som let kan krølles med en saks eller med en gavebåndsplitter. Men du vil helt sikkert også nyde dens luksuriøse følelse. Sæt en stopper for at søge efter den perfekte afslutning på din gaveindpakning. For den er lige her. Den giver et fantastisk indtryk og efterlader et varigt minde med den tankevækkende lille detalje.

Gavebånd indpakning

Sæt et særligt præg på dine gaver med de smukke og æstetiske gaveindpakningsbånd i forskellige farver. Uanset om du har en speciel lejlighed eller har brug for noget mere sofistikeret til en simpel sammenkomst. Hermed kan gavebånd indpakning medvirke til en perfekt afslutning på en gaveindpakning.

Slip gerne din kreative side løs og prøv forskellige måder at binde eller krølle gavebånd på. Denne smule indsats vil få din gave til at skille sig ud. Du behøver heller ikke begrænse dig til at bruge disse gavebånd til indpakning. Pift enhver festindretning op ved at tilføje finurlige udsmykninger, der sikkert vil matche de farverige bånd. Lad disse gavebånd være indbydende for selve gaveindpakningen. Med så mange farver og stilarter er du sikker på at finde det perfekte match til din næste indpakning. Læs gerne mere om, hvordan man laver en sløjfe.

Gavebånd splitter

Gaveindpakning kan blive en mere  simpel opgave. Især ved hjælp af en Gavebånd splitter eller båndsplitter. Derudover er vores gavebånd splitter lavet af metal og plast for optimal holdbarhed, hvilket gør det nemt at genbruge  igen og igen.

De yderste tænder på splitteren er placeret to millimeter fra hinanden, så du kan lave de smukkeste og kreative krøller ud af gaveindpakningsbånd. Fordelene ved at bruge dette produkt er tydelige: Det er ikke kun nemt at bruge, men det giver også smukke krøllefarver i din gaveindpakning og bånd. På grund af sin robuste metal- og slidstærke plastkonstruktion ligger den desuden godt i hånden, og du kan stole på den til festlige lejligheder som jul.

Natursnor

Natursnor er et meget alsidigt materiale, der kan bruges til alt fra dekorative formål til at binde genstande eller mindre reparationer. Med sit unikke, iøjnefaldende twist på sejlgarn og sin 170 m længde på 6 tråde, er det et af de mest pålidelige materialer, som du kan finde.

Det er ikke kun æstetisk tiltalende, men det giver også maksimal styrke og fleksibilitet. Natursnor kan klippes med almindelig saks, hvilket giver et let  bearbejdet materiale. Derfor kan det genbruges optil flere gange. Hvorfor ikke gøre en ekstra indsats for gaveindpakning med snor og i stedet vælge en natursnor?