Til og fra kort, 10 stk. – manilamærker

Original price was: kr. 10,00.Current price is: kr. 7,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Til og fra kort

Alle gave har en giver og en modtager. Selv den mindste gave eller en lille blomster-hilsen til mormor, kan gøre alle glade. De fleste gaver i december måned har også et til og fra-kort, som kan være; lille, mellem eller stort. Selvfølgelig kan man altid skrive direkte på gaveindpakningen, men har man gjort sig umage med selve indpakningen, så er det oplagt at have et til og fra kort med. Det behøver nemlig ikke at være dyrt. Derfor kan man sagtens bruge manilamærker. Det er tanken som tæller, men det bør dog passe til gaveindpakning og gavebånd. Det er altid dejligt at få et til og fra kort, der har lidt mere end bare betydningen af en gave. Det er derfor oplagt at anvende manilamærker.

Ideer til udsmykning

Manilamærker kan være flotte i sig selv, men med en ekstra indsats,  kan man snildt og billigt anvende serviet-decoupage.

Sådan gør du:
  1. Klip gerne forskellige motiver ud fra flere servietter således, at du har nogle muligheder at vælge imellem.
  2. Efter, at du har klippet de udvalgte motiver, så smører decoupage-lim på bagsiden af udklippede motiv fra servietten (Husk altid at følge brugsanvisningen for, hvor meget lim, der skal anvendes).
  3. Efterfølgende monterer man let og elegant serviet-motiverne på manilamærkerne således, at de passer i størrelsen. Det er vigtigt nu at lade de udklippede motiver fra servietterne tørre, så de ikke falder af manilamærkerne.
  4. Tørretiden kan varierer efter, hvilken slags lim man anvender til formålet. Når limen er tørret kan man skrive “til og fra” på kortet.

 

Information om vores: Til og fra kort.
  • Kan nemt benyttes til gaveindpakningen, hvor man selv markerer: “Til og fra”.
  • Farve: Naturlig brun, der giver et standardiseret udtryk.
  • Gavemærkerne kan nemt anvendes til flere forskellige formål bl.a. til beskrivelse af blomster og planter.
  • Der følger ikke snor med, men gavemærkerne kan nem bindes med en natursnor.
  • Udsmyk på egen facon dit gavemærke.