Viser alle 2 resultater

Avisholder | Magasinholder | Bladholder | Tidsskriftholder

Organiser dine aviser med en avisholder

Mangler du den praktiske løsning på uorganiserede aviser, magasiner, reklamer, blade og tidsskrifter, som ligger rundt omkring i huset? Så kan en holder være løsningen. Dette kan bl.a. være en avisholder til gulv, som kan eksempelvis indeholde både aviser, magasiner og blade. Vores udvalg af avisholdere er bl.a. skabt til at kombinere det funktionelle med det praktiske. Samtidig med at designet falder naturligt ind i dit hjems omgivelser. Disse avisholdere er nemlig designet til at passe ind i ethvert rum. Dette er lige fra din stue til dit soveværelse. Størrelserne varierer på det enkelte produkt. Derfor er der noget, som afdækker ethvert behov i et hjem.

En avisholder til gulv er ganske nem at flytte rundt på i hjemmet. Holderen kan placeres overalt, hvor du har behov for at opbevare dine magasiner. Hertil er de robuste og holdbare, hvilket er positivt i en travl hverdag. Derfor kan en avisholder være en god løsning uanset om man er en ivrig læser eller bare gerne vil have et sammenhold på sine blade, magasiner eller aviser.

Rengøring af avisholder, magasinholder, bladholder og tidsskriftholder

Når man abonnerer og holder eksempelvis; aviser, blade og magasiner, så skal man også holde sin avisholder ren. Det kan gøres ganske enkelt. Fjern eventuelt først blade, aviser osv. Efterfølgende tager man en let fugtig klud og tørrer holderen af på alle overflader. Afslutningsvist stilles produktet til tørring. Husk, at det ikke må komme i direkte kontakt med sollys.

Magasinholder: Den rigtige løsning til opbevaring.

Som tideligere beskrevet så kan vores avisholdere og magasinholdere være en stor hjælp i hjemmet. Du kan nemlig nemt organisere og fremvise dine favoritudgaver på en elegant måde. Vores magasinholder er ikke kun funktionsdygtige. Men også stilfulde, som giver ethvert rum i dit hjem et pift af elegance.

Vi har faktisk et stort udvalg af magasinholdere i forskellige designs størrelser og materialer, som passer til ethvert behov, smag og stil. Hvad enten man er til en klassisk magasinholder i træ, en moderne eller en naturlig magasinholder bambus, så har vi noget til dig og dit hjem.

Magasinholder: Størrelser

En magasinholder gulv er et stilfuldt og funktionelt hjælpemiddel, når du skal holde styr på blade, aviser og magasiner. Med vores lille avisholder og magasinholder kan du nemt og elegant få styr på diverse blade i hjemmet. Holderen er lavet bambus, hvilket giver den et lyst, men også et naturligt udseende. Hermed får man ikke kun et praktisk hjælpemiddel, men også et stilmæssigt. Den lyse farve som bambus indehaver gør, at den nemt kan tilpasses i ethvert skandinavisk hjem.

Magasinholder stor

Den store magasinholder kan let stå på gulvet. Selvom størrelsen virker stor, så er den faktisk let at flytte rundt på i hjemmet. Hermed har du så også altid dine magasiner, blade og aviser lige ved hånden. Holderen er fremstillet i flet og træ i en flot kombination. Det udvendige materiale er lys pileflet, som er et let bearbejdet materiale. Hvilket gør det ideelt til bl.a. bladholder.  Holderen har to rum, som gør det lettere at sortere evt. blade, magasiner, aviser, tidsskrifter osv. Eksempelvis kan aviserne ligge i det ene rum, mens magasinerne kan placeres i det andet rum. Selvom magasinholderen er opbygget af pileflet, så er skelettet konstrueret af træ. Trækonstruktionen sikre stabiliteten, så større og tungere magasiner kan nemt placeres i den uden, at den tager nogen form for skade.

Bladholder

Er hjemmet altid fyldt med blade, virker det lidt uoverskueligt, så kan en bladholder nemlig organisere dine blade, aviser, magasiner samt tidsskrifter. En bladholder kan let være den perfekte løsning, når opbevaringen skal finde sted. Hertil bringer en holder nemlig også et nyt udtryk til hjemmet. Dette er uanset, hvilket rum man befinder sig i. Vores bladholdere er samtidig nem at flytte rundt med. De har nemlig et funktionelt håndtag, som gør det lettere at løfte diverse magasiner og aviser.

Hvis man er på udkig efter en mere alsidig løsning på opbevaringen, så vil vil vores kombinerende bladholder magasinholder være et perfekt valg. Dens størrelse gør, at den let kan rumme bladene. Du kan let organisere alle dine forskellige læseartikler i vores holder. Her er nemlig plads til organisering.

Shop vores produkter

Der kan være mange forskellige årsager til at vælge en bladholder, magasinholder eller en avisholder. Vores udvalg giver dig det fulde overblik. Ligesom en holder til dine blade. Derfor er organiseringen den bedste årsag, når det kommer til en avisholder eller magasinholder. Shop vores sortiment af bladholdere i dag.