Viser alle 3 resultater

kr. 20,00kr. 35,00 Inkl. moms
Ikke på lager

Papkasse

En papkasse er ikke kun én papkasse. Der er mange forskellige størrelser, former og priser. Hos Kurven.dk har vi gjort det enkelt. Her på siden har vi samlet nogle af de papkasser, som kan anvendes til arrangementer og festlige begivenheder i årets løb. Papkasserne har forskellige størrelser, former og farver. Priserne er velegnet til enhver, der  mangler en ny ide til en kreativ gaveindpakning. Hos os betyder kvalitet og pris noget. Det har vi forsøgt at sammensætte, når det kommer til vores papkasser. Papkasserne er fremstillet ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt, hvor farver og kvalitet har været i centrum. Prisen har selvfølgelig også en betydning, hvilket vi har forsøgt at efterstræbe, når det kommer gaveindpakning, papkasser og kurve.

Papkasse med låg

Alle papkasserne på siden indehaver et låg.  Dette gør, at man får en optimal gaveindpakning uden at skulle anvende gavepapir eller tape til formålet. En papkasse med låg sikre, at dine gaver, julegaver samt andre ting ikke tager skade. Desuden kan papkassen nemt genanvendes igen. Her kan man vælge at genbruge en af vores papkasser som gave igen. Hermed opnår man ikke kun en besparelse, men samtidig bliver det mere miljøvenligt. Når papkassen ikke længere kan benyttes, så husk at sortere den som pap. Det kan også være en god ide at anvende tape for at sikre, at papkassens låg ikke går op, hvis den skal transporteres i længere tid.

Papkasse jul

Skab en anderledes gaveindpakning med: “Papkasse jul”. Når højtiden nærmere sig er hyggen i centrum, selvom gaveindpakning for mange mennesker kan være hyggelig, så kan den i samme tilfælde være uoverskuelig. Gør processen nemmere med en jule papkasse. Her behøver man hverken gavepapir eller tape. Det er ganske bekvemt og enkelt. Pak den ønskende gave eller julegave ned i papkassen. Placer den gerne sikkert og godt. Efterfølgende lukkes papkassen. Et stykke tape kan være nødvendigt, hvis jule papkassen skal transporteres i længere tid. Selvom papkassen gør det nemt og bekvemt, så er det faktisk også miljøvenligt. Her slipper man altså for at belaste miljøet yderligere. Jule papkassen kan sagtens genanvendes igen til næste jul, hvis dette er ønsket.

Store papkasser

Papkasserne forekommer i forskellige størrelser, men primært hører de til i kategorien: Store papkasser. Årsagen til at udvalget her på siden består af store papkasser, skyldes at de anvendes som et alternativ til gaveindpakningen. Samtidig sikre jule papkassernes rumlighed, at gaverne nemt kan placeres i kassen. Rumligheden medvirker til at gøre gaveindpakningen nemmere og mere overskuelig. Derfor kan man sagtens placere flere julegaver i den udvalgte papkasse.

Gaveæsker jul

Gaveæsker jul: Skab den rette julestemning med en tom gaveæske. Det lyder mærkeligt, men nu har du muligheden for at skabe din egen indpakning. Find blot julegaven som du synes er den helt rigtige til dine nærmeste. Efterfølgende kan julegaven placeres i gaveæsken. Afslutningsvist lukkes gaveæsken, så er man klar til juleaften. De tomme gaveæsker som du finder her på hjemmesiden er alle sammen velegnet som gaveindpakning. Undgå den uoverskuelige gaveindpakning. Find i stedet en gaveæske til jul. Her kan man nemt tilføje sin egen gaveide. De tomme gaveæsker er skabt ud fra en bevidstheden om, at kvaliteten skal være høj, hvilket skyldes, at gaveæskerne skal kunne anvendes til forskellige højtider. Gaveæskerne kan findes i forskellige størrelser, så find din ønskede størrelse, så er du klar til juleaften eller den næste fødselsdag.

små gaveæsker

Gaveæskerne forekommer i mange varianter og størrelser. Her på Kurven.dk finder du et bredt udvalg, hvor man helt sikkert kan finde en gaveæske, der kan dække ens behov. Vi har både store og små gaveæsker, som kan danne rammerne for den næste begivenhed. De store og små gaveæsker passer derfor til enhver lejlighed uanset om det er fødselsdage, jubilæum eller juleaften. De tomme gaveæsker kan sagtens benyttes igen, hvis man gerne vil det. Husk altid at sortere gaveæskerne, når de har været anvendt og ikke skal bruges igen.

gaveæsker emballage

Gaveæsker emballage: Æskerne kan nemt anvendes som emballage til bl.a. opbevaring eller gaveindpakning. Æskerne er fremstillet i et tykt lag pap, som faktisk gør dem yderst holdbare. Dette er især godt, når man skal transportere eller pakke sine gaver ind i. Gaveæskernes holdbarhed gør, at de faktisk er ideel som en opbevaringsløsning. Mange af farvene på de forskellige gaveæsker er neutrale, hvilket ikke kun gør, at de kan anvendes til forskellige begivenheder, men også til opbevaring eller emballage. Benyt dig af muligheden for at genavende vores gaveæsker til bl.a. emballage eller opbevaring. Æskernes størrelser gør, at man kan placere sine personlige ejendele efter behov.

chokoladegaveæsker

De tomme gaveæsker kan benyttes til mange formål. Et eksempel på dette er som chokoladegaveæsker. Her kan man ganske billigt og nemt tilføje modtagerens yndlings chokolade i æsken. En chokoladegaveæske vækker ikke kun begejstring hos mange, men vil nok altid indeholde noget, som ikke lige bliver spist. En tom gaveæske ville kunne være løsningen på denne problematik. Sørg blot for, at gaveæsken indeholde det bedste chokolade som modtageren af gaven bedst kan lide. Hermed forvandles en tom gaveæske til en chokoladegaveæske.

Tomme gaveæsker

Vores gaveæsker er faktisk tomme. Dette betyder en masse valgmuligheder inden for et bredt kreativt felt. De tomme gaveæsker kan anvendes til diverse begivenheder såsom, fødselsdage, juleaftner, bryllupper, værtsgaver m.m. Bring glæden med en kvalitets gaveæske, som nemt kan genavendes som en opbevaringsløsning eller som gaveæske igen.  De tomme gaveæsker findes i flere forskellige størrelser, så undersøg gerne hvilken størrelser, der passer til din gaveidé. Vores æsker findes ligeledes i mange farver. De fleste af dem forekommer i en neutral farve, hvilket gør, at de kan tilpasses til enhver lejlighed, arrangement eller begivenhed. De tomme gaveæsker er nemme at håndtere, når de skal udfoldes. Processen er forholdsvis ganske enkel. Allerførst tages enderne op, hvor man efterfølgende samler gaveæsken med siderne. Afslutningsvist sættes låget på plads. Nu kan æsken anvendes til den ønskede funktion. Lad dig blive inspireret af vores farver, størrelser og former her på siden.