Viser alle 9 resultater

kr. 129,00 Inkl. moms
Ikke på lager
kr. 345,00 Inkl. moms
kr. 75,00kr. 99,95 Inkl. moms
-20%
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00. Inkl. moms
kr. 75,00kr. 129,00 Inkl. moms
kr. 129,00 Inkl. moms
kr. 399,00 Inkl. moms

Kurve til planter

Kurve til planter, når foråret er på vej. Kan man begynde at overveje, hvilke planter og blomster som skal beplantes. I vores udvalg finder du både kurve til blomster, kurve til planter både til indendørs og udendørs brug. Anbring vores plantekurve, hvor du vil. På altanen, terrassen, fliserne, i din have, eller andre steder, hvor du ønsker det.

Plantekurve udendørs og indendørs

Kurvene til planterne kan også med lethed anbringes indendørs i hjemmet.  Med vores kurve bringer man et stykke natur inden for i et naturligt udseende. Man får derfor muligheden for at kombinere udendørs og indendørs. Det sammenbringer naturen og hjemmet i et nyt udtryk, som skaber en hyggelig, men også naturlig stemning i hjemmet. Opsummeret bringer man et lille stykke natur fra udendørs til indendørs.

Nordisk og dansk design

Hos kurven.dk tilstræber vi os på at have et bredt udvalg af kurve i et naturligt udseende. Det er nemlig en stræben efter at komme så tæt på de nordiske og danske designlinjer i hjemmet. Kurvene er udvalgt med omtanke, således at de ikke adskiller sig fra de danske linjer i hjemmet. Farverne er dæmpede, håndgribelige, og forventlige i et dansk hjem.  Derfor kan man trygt og nemt gå på opdagelse i vores brede udvalg af kurve til planter: Fletkurve og søgræskurve er oplagte til at indeholde blomster og planter.

Flere forskellige størrelser

Her på siden finder du et alsidigt udvalg af størrelser, farver og former inden for plantekurve. Det er nærmest garanti for, at man findet noget, der kan tilpasse hjemmet. Vores kurve er skabt ud fra ideén om at have et naturligt udseende, men ikke nok med det. Vi bestræber os på at have de bedst mulige naturlige forhold for at være mest bæredygtig som muligt. Vores kurve er velegnet til både indendørs og undendørs brug. Kurvene har dog en lidt lavere levetid, hvis de anvendes udendørs. Dette skyldes, at de bliver udsat for sol, vejr og vind. Hvilket de ikke gør, når placeringen er indenfor.

Velegnet til udendørsbrug

Kurvene til planter er egnet til at være udenfor. Plantekurverne er fremstillet i naturlig pil, hvortil  den flettede bund er sammensat med et plastik underlag.  Du kan derfor nemt placere blomster og planter deri. Underlaget sikrer en god grobund for diverse planter, men beskytter også dens pileflet. Husk, at hvis du skal bruge vores kurve til udendørs anvendelse, så klip gerne et par huller i plastik underlaget. Hermed kan overskuds-vandet sive ud af plantekurvene.