Viser alle 6 resultater

kr. 1.295,00 Inkl. moms
Ikke på lager
kr. 299,00 Inkl. moms
-20%
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00. Inkl. moms
kr. 399,00 Inkl. moms

Havepynt

Skab behagelige omgivelser i haven med vores havepynt. Hvad enten det handler om haven, terrassen eller altanen, så har Kurven.dk et bredt udvalg af pynt til haven. Havepynt kan ofte være kernen, når man indretter sit uderum. Det er en god indstilling at have, idet at man ofte opholder sig udenfor i sommermånederne. Her slapper man af, nyder vejret, hinanden og den gode mad. Omgivelserne er især vigtige, hvilket skyldes at haven skaber grundlaget for de hyggelige stunder. Pynt til haven kan være fundamentet og grobunden til et naturligt, men også  hyggeligt miljø. Man kan bl.a. også vælge at benytte kurve til planter, der kan skabe nye behagelige omgivelser i haven.

Her på Kurven.dk finder man et bredt sortiment af havepynt og pynt til haven, der kan benyttes både til haven, men også til terrassen og altanen. Her hviler fokusset på de produkter, som er skabt ud af flet og træ. De naturlige produkter frembringer tydeligt et genkendeligt udseende fra naturen uanset om, hvor pynt til haven placeres. Dette gælder udendørs såvel som indendørs.

Ting til haven, terrassen og altanen 

Når foråret og sommeren banker forsigtig på, og når sensommeren påbegynder sine solringe og lune dage, så er dejligt at være omgivet af have ting i sit udeområde. Ting til haven, have ting eller havepynt kan have mange gode fordele. Hos Kurven.dk har vi et bredt udvalg af ting til haven, terrassen og altanen. Her findes mange forskellige kurve til planter, der både kan anvendes indendørs og udendørs. Det skaber glæde, når man bl.a. ser en terrasse eller altan pyntet med plantekurve, cykler i flet, foderbrætter og fuglehuse.

Vi har et bredt udvalg af have ting, hvor der er noget for enhver smag. Du kan derfor trygt og roligt undersøge vores flotte sortiment af ting til haven, hvor dekorationen er i høj sædet. Ikke nok med det, så vægter vi også kvaliteten. De flettede produkter er udvalgt efter en standardiseret proces, hvor kvalitetskrav har været stillet. Kurven.dk vægter nemlig, at kvaliteten er høj, men forsøger samtidig at bevarer den lave pris, så det bliver fordelagtigt for netop dig.

Dekoration til haven

I de seneste år er det blevet yderst populært at skabe fundamentet for hyggelige udendørs omgivelser. Dette er uanset om man har en have, terrasse eller altan. Hovedpointen er, at man skal skabe de bedste muligheder for hyggelige stunder, når man er i samvær med andre eller blot alene. Du kan nemt kombinere dit havepynt med vores ting til haven. Her er ingen undtagelser. Vores produkter er nemlig udvalgt ud fra et skandinavisk perspektiv, hvor primært de lyse farver har været udgangspunktet for udvælgelsen.

Det kan være svært at udvælge pynt til terrassen, havefigurer, havepynt eller dekoration til haven. Specielt når det drejer sig om gaver. En dekoration til haven egner sig meget godt som gave. Særligt hvis modtageren af dekorationen ikke ønsker sig noget bestemt. En dekoration til haven er en oplagt mulighed som gave.  På siden forekommer der flere ting til haven, havefigurer, kurve til planter og andre spændende genstande, som pynter på altanen og i haven.  Det bedste er uanset, hvad man vælger som gaveide, så kan det sikkert frembringe glæde, når sommeren igen banker på og den hyggelige have kan tage sin smukke form.

borddekoration

En borddekoration kan være mange forskellige ting. Lige fra en festdekoration til dekoration til hjemmet. Fælles for dekorationerne er, at de er unikke hver især. Det at pynte et bord kan gøres på mange forskellige måder. Mulighederne er i hvert fald mange. Her på siden har vi også beskæftiget os med borddekorationer i forskellige størrelser til nærmest ethvert behov uanset, hvilken borddekoration man ønsker sig. Hos Kurven.dk har vi tænkt på detaljerne.

Dekoration til hjemmet

Vores produkter som eksempelvis som en bil i flet eller en lille cykel i flet kan sagtens benyttes som en festdekoration eller en dekoration til hjemmet. For produkterne i flet kan medvirke til at skabe en harmonisk stemning indendørs såvel som udendørs. Dette er uanset, hvordan hjemmet fungerer i praktisk. For den lyse pil som dekorationerne indehaver skaber en dynamisk farver, som fint kan anvendes i de fleste skandinaviske hjem, hvor specielt lyset er i fokus. Derfor er en lille cykel  som dekoration til hjemmet en oplagt mulighed for at skabe nye rammer for hyggelige omgivelser. En anden mulighed kunne også være at anvende en dekoration til stuen. Her kan man eksempelvis placere produktet i et hjørne med en tilhørende plante, som kan sættes i cyklens kurv. Cyklen kan dog også anvendes som festdekoration. 

festdekoration

Til de festlige begivenheder skal der selvfølgelig være en festdekoration. Det kan være en dekoration til stuen, men også blomsterdekorationer. De fleste festdekorationer er anledningsvist festlige, men det kan sagtens være blomsterdekorationer. Under vores punkter til havepynt finder du et bredt sortiment af produkter, der er velegnet som blomsterdekorationer og festdekorationer. Valgmulighederne er mange, undersøg gerne sortimentet yderligere for at finde den perfekte dekoration til stuen, til festen eller bare nogle smukke blomsterdekorationer. Valget er dit. Du kan nemlig let tilføje din blomster til vores produkter i flet. Her har hver enkel dekoration en tilhørende potte, som er udført i flet, hvor dine blomstredekorationer sagtens kan være. Gør en dekoration til en festdekoration.

Blomsterdekoration

Blomsterdekorationer kan være mange ting. Valgmulighederne er uendelige. Her på Kurven.dk har vi samlet mulighederne og kombineret blomsterdekorationerne. Uanset om man er til havepynt, ting til haven eller en blomsterdekoration, så finder man på hjemmesiden et bredt udvalg af produkter i flet, som sikkert vil falde i din smag. En blomsterdekoration til bord er eksempelvis en god mulighed for at anvende sin egen kreativitet. Her kan anbefales en traktor i flet, som sikkert vil sætte sit helt eget præg på festens tema. Traktoren har en tilhørende kurv i flet, som skaber mulighed for, at man selv kan beplante sine blomster. Efter have placeret sine blomsterdekorationer, kan traktoren i flet flyttes til bordet, hvor den sikkert vil skabe begejstring blandt gæsterne. 

Blomsterdekoration til festlige lejligheder 

Til de festlige lejligheder kan vores produkter også anvendes. Skal temaet være blomsterdekorationer bryllup, blomsterdekorationer konfirmation eller blomsterdekorationer til barnedåb, så har vi nok et produkt, som der passer til begivenheden. 

blomsterdekorationer bryllup

Blomsterdekorationer til et bryllup kan i de fleste tilfælde være vanskelige at finde eller nå til enighed om. Et alternativ kunne være at undersøge vores udvalg af havepynt. Ikke mindst fordi, at vores pynt til haven sagtens kan anvendes som blomsterdekoration til et bryllup. De lyse farver som produkterne indehaver passer ind i ethvert miljø, uanset om det er fødselsdag eller bryllup. Vores dekorationer er nærmest skræddersyet til at være borddekorationer til festlige lejligheder. Her får man muligheden for at bestemme over, hvilke blomster som skal placeres i de ovennævnte produkter. 

blomsterdekorationer konfirmation

Skal man konfirmeres, så er blomsterdekorationer til konfirmationen en oplagt mulighed for at skabe hyggelige omgivelser uanset om festen foregår ude eller hjemme. Med nogle ganske få smukke blomster kan man få ethvert rum til at virke behageligt og hyggeligt. Når det kommer til blomstredekorationerne til konfirmationen, så behøver det ikke være besværligt. Her på hjemmesiden finder man nemlig en række produkter, der kan anvendes som blomsterdekorationer. Elsker konfirmanden at cykle, så kan “cyklen i flet” anbefales. Her kan blomsterne let placeres i dens flettet kurv. Handler det derimod eksempelvis om landbrug, så kan en traktor i flet især anbefales. Ligeledes kan blomsterne placeres i traktorens kurv. 

blomsterdekorationer til barnedåb

Mangler du blomsterdekorationer til barnedåb? Mulighederne kan være utallige, men her på Kurven.dk findes et bredt udvalg af blomsterdekorationer til barnedåben. Det kan være besværligt at finde blomsterdekorationer til en barnedåb, men hvorfor gøre det besværligt. En barnedåb skal naturligvis have blomsterdekorationer, men også gerne borddekorationer. Samtidig skal pynten også gerne være tilpasset i forhold til barnets køn. Vores produkter i flet gør en undtagelse. En neutral lys pil, der bringer rummeligheden frem. Produkterne er håndflettet, hvilket giver et særligt udtryk for hvert enkelt produkt. Til en blomsterdekoration og barnedåben kan de ovennævnte pynt til haven også anvendes.