Returnering

HANDELSBETINGELSER HOS MPP APS / KURVEN.DK
Generelle oplysninger

MPP ApS / Kurven.dk
Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby
CVR nr.: 20084286
Telefon: 22253752
E-mail: mppaspoul@gmail.com

Ønsker du at returnere den købte vare, kan du selv stå for forsendelsesudgiften eller købe en returlabel hos kurven.dk for 59 kr. Dette gør man ved at følge dette link. 

  • Udgifterne for returnering købt hos anden leverandør forventes højst at beløbe sig til ca. 100 kr.

Hvorfor koster returfragten 59 kr. ?

Kurven.dk/MPP ApS er en mindre virksomhed, som tilbyder  fordelagtige fragtpriser. For at opretholde og bevare den gode aftale er prisen for at returnere: 59 kr.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.  MPP ApS / Kurven.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Evt. transportskader opfordrer vi til, at du meddeler hurtigst muligt. Vi opfordrer stærkt til, at du undersøger varen ved modtagelse og giver os besked, hvis der skulle være en fragtskade.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Henvendelser vedrørende reklamation skal altid referere til et ordrenr.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
MPP ApS / Kurven.dk
Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
MPP ApS / Kurven.dk
Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende, du finder også denne formular sammen med din ordrebekræftigelse)

Sendes til:

MPP ApS eller Kurven.dk
Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby
CVR nr.: 20084286
Telefon: 22253752
E-mail: mppaspoul@gmail.com

Du kan anvende denne godkendte Standardfortrydelsesformular fra E-mærket:

Download her: standardfortrydelsesformular