Sikkerhed – Kurven.dk

  • Vi tager sikkerhed alvorligt. Derfor er Kurven.dk godkendt som en sikker side af onlinetryghed.dk. Det betyder bl.a., at vi overholder sikkerhedsgodkendelsen angående 3D Secure    Kurven.dk vi støtter sikkerhed og SSL sikker-browsing
  • Kurven.dk vi støtter miljøvenlig pakningVi støtter Miljøvenlig Pakning, hvor vi altid forsøger at begrænse samt genbruge virksomhedens emballage. Det understreger at vores emballage bliver genanvendt så vidt som muligt.
  • Vi forsøger og optimerer altid vores plastikbehov, derfor er vi medlem af plastiknejtak.dk

E-handel er langsomt ved at blive normen. Dette har eksisteret i næsten et årti, men vækst og adoption blev bestemt accelereret med den seneste pandemi. Vi er begyndt at omfavne bekvemmeligheden ved at bestille online og modtage produkterne uden at skulle sætte vores fødder udenfor deres hjem eller kontor.

Der kan være nogle ulemper. Med stigningen i detailhandlere, der sælger deres varer online, er antallet af svindel stigende. Så her på Kurven.dk vil vi dele et par tips til, hvordan du kan nyde at shoppe online uden at skulle bekymre sig.

MPP er en forhandler, der har eksisteret i mere end to årtier. Vi er bedst kendt for vores højkvalitets og æstetiske varer såsom kurve, papkasser, gaveindpakning, gavebånd og indpakninger. Vi har brugt de fleste af vores år på at handle direkte med virksomheder, engageret i engroshandel. MEN i de senere år ønskede vi, at vores produkter skulle være mere tilgængelige for offentligheden. Derfor lavede vi Kurven.dk.

Hvis der er én ting, vi betragtede som ikke-omsættelige, da vi oprettede hjemmesiden til Kurven.dk, ville det være sikkerhed. Vi er klar over, at der kan ske en masse ting for vores kunder, hvis vi ikke tager de nødvendige skridt for at beskytte deres oplysninger. Det værste er, at de mister deres penge gennem phishing og andre relaterede ordninger.

For at forhindre det i at ske, sørgede vi for at følge retningslinjerne under 3D Secure-løsningen.

Med 3D Secure kan du være sikker på, at der er lag af sikkerhedsprotokoller på plads for at sikre, at du er den, der bruger dit kreditkort eller andre betalingsoplysninger.

Normalt,når du foretager betalinger online, vil du blive bedt om at indtaste en engangskode eller PIN-kode sendt via e-mail eller SMS. Med 3D Secure bliver du også bedt om at indtaste en personlig adgangskode.

Alternativt kan du også bruge andre funktioner som NemID-appen eller NemID-nøglefremviser i stedet for at indtaste en personlig kode. Det samme sikkerhedsniveau gælder stadig.

Vi sørger for at bruge den nyeste teknologi, når det kommer til e-handel sikkerhed, så du kan fokusere på det, der betyder mest – at finde de bedste produkter til dit hjem eller lede efter den bedste gave til dine kære.

For at vide mere om, hvordan 3D secure fungerer, og hvilke fantastiske produkter der venter dig, er du velkommen til at kontakte Kurven.dk.