Brødkurv mørklakeret

kr. 75,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Brødkurv: Duften af brød om morgen bliver ikke bedre med denne brødkurv. Forkæl gerne dig selv eller andre brød-elskere med en rigtig lækker brødkurv. Denne mørklakeret brødkurv er velegnet til at opbevare dit morgenfriske brød eller rundstykker. Brødkurven er fremstillet af holdbart bambus i en mørklakeret farve, som gør den forholdsvis nem at tilpasse i ethvert hjem. Vores brødkurv kan yderligere anvendes til at opbevare flere forskellige produkter såsom vin, der er illustreret på et af billederne. Derfor kan kurven også nemt anvendes som en gavekurv. Vi anbefaler, at man hverken  udsætter brød eller brødkurven for direkte sollys i en længere periode. Eftersom det kan ødelægge brødkurven og brødet deri.

Størrelsen på kurven

  • Mørklakeret brødkurv – 40 x 33 x 11 cm.

Brødkurven forekommer i en størrelse, som gør den velegnet til at opbevare brødet deri. Kurvens rumlighed gør, at den nemt kan indeholde franskbrød, rundstykker, rugbrød, knækbrød, boller osv. Der er derfor ingen grund til bekymring, når det kommer til opbevaring af brød.

Rengøring af brødkurven

Det er ganske enkelt og nemt at rengøre denne brødkurv. Først og fremmest anbefaler vi, at du tømmer kurven for brødkrummer. Efterfølgende kan man tage en fugtig klud og tørre forsigtig kurven af. Det er vigtigt at understege, at kurven må ikke udsættes for direkte vand. Dette kan nemlig være skadeligt. Yderligere må kurven ikke udsættes for drøje rengøringsmidler. Efter at kurven er blevet tørret af med en fugtig klud, så kan man lade den tørre i fri luft. Man må ikke efterlade brødkurven udenfor i en længere periode idet regnvejr, frost, kulde osv. kan have en ødelæggende effekt på kurven. Undgå også gerne at kurven udsættes for direkte sollys i en længere periode.

Information: 

  • Kurven forekommer i en størrelse: 40 x 33 x 11 cm.
  • Undgå gerne at udsætte brødkurven for vind og vejr.
  • Kan nemt passe ind til ethvert morgenbord.
  • Brødkurven kan indeholde flere forskellige brød.
  • Der medfølger ikke nogen form for brød i denne kurv.
Vægt020 kg
Størrelse40 × 33 × 11 cm
Brand

Størrelse

Mellem