Gavepapir jul, snefnug

kr. 499,00 Inkl. moms

  • Levering: 1-4 hverdage
  • Fragt fra 37 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Gavepapir jul: Skil dig ud ved ikke at vælge et ensfarvet gavepapir; udfør indpakningen med elegant gavepapir.  Et udførligt design der vil skabe begejstring og opmærksomhed på selve juleaften. Det eksklusive design tager udgangspunkt i en moderne smag, hvor detaljerne er kommet i fokus. Gavepapiret er gråtonet med forskellige hvide snefnug, som tilsammen danner rammerne for julegavepapiret.  Skab den rette stemning juleaften med et flot stykke julegavepapir.

Stor rulle gavepapir

Gavepapir jul: Indpakningspapiret er hverken for tyndt til at rives i stykker eller for tykt til at skabe grimme folder. I stedet vil indpakningen af julegaverne være en overskuelig proces op til juleaften. Den store rulle gavepapir sikre, at man ikke løber tør for gavepapir lige med det samme, man kan i stedet planlægge de forskellige indpakninger uden at skulle skifte sin rulle gavepapir. Med en stor rulle gavepapir undgås komplikationerne. Indpakningen bliver nemmere og mere håndterlig. Fordelen er, at man ikke skal beregne, hvor meget julegavepapir, der skal bruges til de forskellige gaver. Du kan trygt tillade at anvende rigelige mængder af gavepapiret til indpakningen.

Fint julegavepapir

Indpakningspapiret er hverken for tyndt til at rives i stykker eller for hårdt til at skabe grimme folder. I stedet for at vælge disse julegaveindpakningspapirer, vil det ikke være mindre end at fremhæve din indpakning. Bliv inspireret af de andre store rulle gavepapir her på hjemmesiden, du kan se vores store udvalg her.  Her kan du også finde gavebånd, som kan anvendes til indpakningen. Ligeledes finder du også til og fra kort samt tape til at fastholde gavepapiret. Se gerne vores store sortiment her på hjemmesiden.

Fordele: Gavepapir jul, snefnug

  • Julegavepapiret har print i høj kvalitet.
  • Rives ikke let over.
  • Tilstrækkelig størrelse til mellemstore julegaver.
  • Rul den sammen til senere brug (undgå folder)
  • Få dine julegaver til at skille ud under juletræet
Vægt 3 kg
Brand

kr. 11,95 Inkl. moms
kr. 59,00kr. 62,00 Inkl. moms
kr. 12,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 39,00 Inkl. moms
kr. 149,00 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 29,95kr. 45,00 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms