Kaffesæk

kr. 39,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Kaffesække brugte: Med en kaffesæk er det ligetil og ganske enkelt at opbevare sine personlige ejendele. Sækkens volume gør det nemlig muligt at, den kan indeholde mange forskellige genstande såsom: legetøj, sengetøj, tøj, julegaver, gaver og meget mere. Der er derfor ubegrænsede muligheder, når det kommer til opbevaring. Kaffesækken er kan derfor anvendes til mange forskellige formål, og dens forholdsvis neutrale, gør at den kan bruges til flere lejligheder. Farven på kaffesækken er bl.a. kendetegnet ved den brunlige neutrale farve, der også fremkommer i ovennævnte billede, men kan varierer,  man kan også få en kaffesæk med logo, hvis dette ønskes.

Størrelse på kaffesække

Kaffesækken kan fås i en størrelse brugte, hvilket er ca. 60 x 100 cm. Dette varierer lidt i størrelsen, men det fremhævede er et typisk standardmål for kaffesække.

  • Kaffesækken måler ca. 60 x 100 cm.

Information:

Det er vigtigt at understege, at kaffesækkenes mønstre afviger fra hinanden, derfor er det ikke ensbetydende at man kan få to ensartede kaffesække, men du er velkommen til at kontakte os, hvis dette er et ønske. Ydeligere gøres der også opmærksom på, at nogle af kaffesækkene har været anvendt til at opbevare kaffe, hvilket vil betyde, at nogle af kaffesækkene er brugte.  Kvaliteten er kontrolleret på de tidligere anvendte kaffesække, og du kan derfor trygt bestille en brugt kaffesæk, hvis dette ønskes. Kurven.dk opfordrer dig derfor til at kontakte os, hvis du ønsker at købe en ren kaffesæk, som ikke har været benyttet til at opbevare kaffe. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du flere spørgsmål angående dette produkt, eller bare generelle spørgsmål. Kontakt os her.

Fordele ved en brugt kaffesæk:

  • Sækken kan anvendes til flere formål.
  • Kan opbevare mange forskellige ting, og er forholdsvis nem at håndtere.
  • Sækken kan anvendes til dekoration.
  • Kan fyldes med sand og bruges som støtte.
  •  Kan fås i en neutral brun farve og flere forskellige motiver.
Vægt0,4 kg
Størrelse100 × 60 cm
Brand