Lille foderbræt til småfugle

kr. 99,00 Inkl. moms

  • Levering 1-4 hverdage
  • Fragt fra 35 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Lille foderbræt til småfugle

Foderbræt til småfugle: Det lille og åbne foderhus er velegnet til  at tiltrække mindre fugle i haven. Foderbrættet kan nemt opstilles eller hænges på eksempelvis: Et træ, en altan eller ud fra en husmur. Valgmulighederne er i hvert fald mange, når man ønsker at tiltrække et rigt fugleliv til haven. Du kan derfor med fordel også undersøge vores fuglehuse, der både er til store og mindre fugle.

Det hængene foderbræt er velegnet til enhver have. Uanset størrelsen på haven eller din altan kan foderbrættet nemt tiltrække små fugle. Kombinationen af stråtaget og det lyse træ illustrer et moderne foderbræt. Det tilhørende stråtag sikre, at fuglene og foderet ikke bliver våde, når regnen viser sig. Det kan være fordelagtig, at man selv borer nogle få huller i foderbrættet således, at det overskydende vand nemt kan sive ud, hvis det skulle ske. Hermed forbliver foderet frisk og ikke vådt.  Foderbræt til små fugle er udstyret med et robust stykke snor, som holder til vind og vejr. Mangler du ekstra natursnor, kan du finde det her.

Foderbræt til vindue

Foderbrættet kan let placeres uden for dit vindue. Foderbrættet størrelse gør det nemlig muligt at placere det lige uden for vinduet. Hermed kan de mindre fuglene let komme tæt på. Mange fuglearter som eksempelvis: Bogfinker, Solsorte og finker besøger nærmest ikke foderautomate, men holder sig gerne til et traditionelt foderbræt. Vores foderbræt til små fugle er velegnet til dette formål. Du kan nemt tiltrække fuglene ved at opstille dette foderbræt til vinduet. Opstil det blot i nærheden.

Information om vores foderbræt til småfugle
  • Vores foderbræt til småfugle passer til enhver have eller altan.
  • Brættet har målene: Bredde 16 cm., højde 16,5 cm., længde 20 cm. og tagets bredde 26 cm.
  • Fremstillet i træ med tilhørende stråtag og snor.
  • Kan placeres flere steder i haven eller på altanen.
  • Fragt fra: 39 kr.
Vægt 1,1 kg
Størrelse 20 × 16,5 × 16,5 cm
kr. 8,00 Inkl. moms
kr. 55,00kr. 60,00 Inkl. moms
kr. 10,00kr. 15,00 Inkl. moms
kr. 39,00 Inkl. moms
kr. 139,95 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms