Rød gavekurv

kr. 24,95 Inkl. moms

  • Levering 1-4 hverdage
  • Fragt fra 35 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret

Lav din egen gavekurv

Lav din egen gavekurv: Nu kan du nemlig selv sammensætte din gavekurv. Med en gavekurv kan du nemt tilføje elementer af professionalisme til dine gaver.  Uanset om det er vin, chokolade, lokale delikatesser eller andre ting som man ville give i gave, så kan en robust gavekurv i pap gøre indpakningen og præsentationen nemmere.  Lav din egen gavekurv. Du har nemlig muligheden for selv at sammensætte din gave. Ud fra vores gavekurv

Gavekurven i pap er fremstillet i en klassisk rød farve. Den rødlige farve indikerer, at den kan anvendes året rundt til forskellige anledninger og lejligheder. Eksempelvis også til jul, hvis man ønsker at give en julekurv. Selve kurven er robust nok til at indeholde vinflasker, delikatesser, chokolade og andre genstande til venner eller familie. Du kan derfor nemt lave din egen gavekurv, man skal blot tilføje nogle gaveideer til den, pakke den fint ind, og så er man klar til at bruge gaven ud.

Gavekurv uden indhold

En gavekurv uden indhold skaber de perfekte rammer for en “sammensæt selv gavekurv”. Lav din egen gavekurv og bring dine gaveideer frem i lyset. Vores gavekurv uden indhold er nemlig en god mulighed for, at man selv kan sammensætte gaveideerne, så hvis modtageren er allergisk overfor nogle produkter, kan de let sorteres fra. Ideerne kan være mange, når man køber en gavekurv uden indhold. Derfor er det en god ide´, at man notere de ønskede produkter ned, så man sikre, at der er plads til dem i kurven.

 træuld til gavekurv

Mulighederne for indpakninger af bl.a. gavekurve er talrige, men det kan også være vigtig at have et fast underlagt. Baggrunden er, at et godt underlag kan sikre dine gaver under selve transport. Træuld til gavekurv er derfor en ideel løsning til dette. Træuld sikre ikke kun stabilitet, men giver også en karakteristisk udsmykning til din gavekurv. Du kan finde træuld til din gavekurv her.

Fordele ved: Lav din egen gavekurv

Gavekurven er bedst til at tilføje en ny definition til selve gaveideen.  Hvis man har særlige præferencer eller ønsker til en gavekurv, så kan muligheden for selv at sammensætte en gavekurv være en god løsning.

  • En robust gavekurv i pap.
  • Muligheder for: “sammensæt selv gavekurv”.
  • Gavekurven er uden indhold.
  •  Nemt at tilføje træuld til gavekurv.
  • Perfekt til at sende gaver, pakker, frugter, flasker m.m.
Vægt 0,25 kg
Brand

Størrelse

Mellem

kr. 8,00 Inkl. moms
kr. 55,00kr. 60,00 Inkl. moms
kr. 10,00kr. 15,00 Inkl. moms
kr. 39,00 Inkl. moms
kr. 139,95 Inkl. moms
kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms
kr. 239,00 Inkl. moms