Stor magasinholder og avisholder

kr. 360,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Magasinholder | Avisholder | Bladholder

Magasinholder: Det kan være uoverskueligt at organisere sine aviser, blade og magasiner. Heldigvis er hjælpen nær, når det kommer til vores magasinholder. Avisholder, bladholder eller magasinholder, kært barn har mange navne. Heldigvis er formålet ens. Nemlig at organisere og opbevare. Denne flot flettet og lyse magasinholder har nemlig en god udstrækning i både længde brede og højde: 39 cm. (L) 28 cm. (H). og 31 cm. (B). Hermed får man ikke kun en flot og lys holder, men også en ganske rumlig én, som kan indeholde alle dine blade, aviser og magasiner. Samtidig har holderen fire stabile ben, som gør, at den let kan placeres på gulvet i dit hus, lejlighed, sommerhus eller endda campingvognen.

Magasinholder gulv

Det er helt rigtigt med en magasinholder gulv, kan du placere den lige i nærheden, når du har behov for det. Det firebenede design sikrer stabilitet og er nemt at placere på enhver overflade – fra din stue til dit soveværelse, eller endda på kontoret. Med denne bambusmagasinholder kan du holde dit hjem organiseret og stilfuldt. Når magasinholderen skal rengøres, så kan det gøres med en let fugtig klud, hvor du fjerner støv og snavs fra bunden af holderen. Husk, at du ikke må placere dette produkt i direkte sollys. Idet det kan misfarve dens pilefelt.

magasinholder bambus og pileflet

Magasinholder Bambus: Denne elegante flettet magasinholder kombinerer både funktionalitet og stil. Med dens varme naturlige farvetone og stærke materialer, er dette produkt designet til at holde i mange år fremover. Bambus indvendigt er ikke kun et robust og holdbart materiale, men det bringer også et strejf af naturen i dit hjem. Hvilket passer godt ind i næsten enhver indretningsstil. Forekommer vores holder en anelse for stor, så kan du også se på vores lille avisholder, som også er udført i bambus.

Information om bladholderen, magasinholderen eller avisholderen.

  • Størrelse: 39 cm. (L) 28 cm. (H). og 31 cm. (B)
  • Farve: Fremstillet i lyse nuancer, hvilket giver et naturligt præg i hjemmet.
  • Kan anvendes til bl.a. aviser, magasiner, tidsskrifter og blade.
  • Holderen kan let placeres på gulvet i nærheden af dig.
  • Let at rengøre.
Vægt2 kg
Størrelse39 × 28 × 31 cm