Boblekuverter mellem: 250×350

kr. 10,00kr. 90,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Boblekuverter

Boblekuverter er en populær type af kuverter, som er designet til at beskytte din forsendelse imod stød, tryk og andre påvirkninger. Boblekuverten fungerer ved, at man åbner kuverten ene ende, hvor man efterfølgende putter den ønskede genstand, som skal forsendes i kuverten. Boblekuverten er fremstillet til at modstå flere stød på grund af dens bobleplast, som pryder selve kuvertens indre. Bobleplasten er fastgjort, så det kan omkranse din genstand.

Boblekuvertens størrelse

En boblekuvert fås i forskellige størrelser, så de kan rumme en bred vifte af forskellige produkter og genstande. Denne størrelse kan rumme alt fra CD’er, DVD’er til dokumenter, små bøger. Derfor kan du trygt sende din personlige ejendele, genstande, dokumenter og produkter. Kuverten er af disse grunde et alsidigt produkt, når det kommer til forsendelse og ikke mindst beskyttelse af genstande. Vores boblekuverter kan også genbruges. Det betyder, at du kan være med til at genanvende kuverten. Forseglingen kan dog miste sin effekt efter første gang. Brug derfor tape som en ny forsegling, når boblekuverten skal lukkes.

For kurven.dk er en nem håndtering det vigtige. Især når det kommer til boblekuverter. Det skal være nemt og tilgængeligt. Det skal dog også være sikket. Med en boblekuvert fra os, får du netop dette. Kuvertens pålidelighed og sikkerhed overholder de forskellige standarder, når dit produkt skal sendes med posten. Giv derfor ekstra beskyttelse til din personlige ejendele. Her på siden finder du nemlig også flere forskellige boblekuverter, som kan indeholde din ejendele. Uanset, hvilket præferencer og behov man har, når det kommer til kuverter og boblekuverter, så er boblekuverterne en god mulighed for at skabe en sikker transport.

Information om kuverten

  • Størrelse: 25×35 cm. Passer perfekt til større genstande som eksempelvis: CD’er, DVD’er, videoer, dokumenter, bøger, billeder osv.
  • Farve: Hvid.
  • Fremstillet af kraftigt papir med tilhørende bobleplast, klæberigt lim der fungerer som forsegling af kuverten.
  • Nem at håndtere og anvende, kan nemt genbruges igen.
  • Kan sendes med de forskellige fragtfirmaer, Postnord, GLS, Dao, Bring osv.
Vægt0,1 kg
Stk.

1 stk., 5 stk., 10 stk.