Boblekuvert A4

kr. 7,00kr. 59,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Boblekuvert A4

Boblekuvert A4: Den perfekte løsning til forsendelse af bl.a. dokumenter, skrøbelige genstande og mindre bøger. Denne A4 boblekuvert er fremstillet til at håndtere skrøbelige genstande under transport.  Den ydre del af boblekuverten er nemlig lavet af slidstærkt papir, som giver fremragende modstandsdygtighed under og før forsendelsen. Interiøret i kuverten er foret med et lag af bobleplast, som giver det ekstra lag af beskyttelse mod diverse stød. Bobleplasten understøtter hele kuverten. Samtidig er det en ensartet polstring af bobleplast, hvilket dækker optimal den ønskede genstand, som du netop ønsker at sende med posten.

A4 konvolut

Boblekuverten kan også anvendes som almindelig A4 konvolut. Forskellen på disse to forsendelsesprodukter er, at boblekuverten i A4 indeholder bobleplast, mens den almindelige A4 konvolut ikke har en polstring af bobleplast. Ved at vælge en boblekuvert A4, får man en beskyttelse i formen af bobleplast. Derfor kan det være en fordel netop at vælge dette. Samtidig har boblekuverten en forseglende klæbestrimmel, som gør det nemt og sikkert at lukke konvolutten. Når din boblekuvert er blevet forseglet, giver den en optimal beskyttelse af indholdet, som sikre at indholdet ankommer til dens destination i samme stand, som den blev sendt.

Information om boblekuverten

Overordnet er A4 boblekuverten en sikker og pålidelig løsning til forsendelse. Uanset om du sender diverse genstande som: Dokumenter, billeder, elektronik og mindre bøger, kan du være sikker på, at din boblekuvert A4 kommer sikkert frem til destinationen.

  • Boblekuvertens størrelse er A4.
  • A4-størrelsen kan benyttes til forsendelse af dokumenter, billeder, skrøbelige genstande, elektronik m.m.
  • Indeholder et beskyttende lag af bobleplast, som beskytter indholdet under og før selve forsendelsen.
  • Boblekuverten kan nemt genanvendes. Vær gerne opmærksom på, at den forseglende klæbestrimmel kun kan anvendes 1. gang.
  • Materialer: Kraftigt hvidt papir, bobleplast og lim.

Har du spørgsmål til dette produkt, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

 

Vægt0,1 kg
Størrelse0,1 cm
Stk.

1 stk., 5 stk., 10 stk.