Spand til brænde

Det kan være praktisk, men også smart at have en spand til brænde. Nemmest er det dog at anvende en brændekurv. Først og fremmest skyldes det, at brændekurven er velegnet til at at indeholde brænde. En spand til brænde kan opnå  indvendige skader, når den bliver fyldt op med brænde. Det gode råd er således, at man ikke kaster  brændet i spanden, men placerer det strategisk og forsigtigt i. Hermed undgår man naturligvis at spanden til dit brænde tager skade. 

Vores brændekurv kan derimod godt modtage modstand, men egner sig bedst til at opbevare brændet og ikke til at transportere det. Man kan godt transportere brændet, men det anbefales ikke, hvis man fylder hele kurven op. Skaderne opstår nemlig i forbindelse med at vægten øges. Vægten af brændet påvirker kurvens indre fletninger, som dermed kan tage skade. Hvis man ønsker at transportere sit brænde, skal man gøre det med forsigtighed. Spand til brænde kan derfor være et modsvar, men opnår ikke samme kapacitet i volumen. Til opbevaring anbefales det, derfor at anvende en brændekurv. Samtidig har denne kurvs naturlige farver en afslappende effekt, hvilket betyder at den ikke springer ligeså meget i øjnene som en brændespand, som typisk er fremstillet i metal. udseendet kan derfor virke aggressivt, mens det kan resultere i et genskær, når solen rammer spandens blanke overflade. Dette kan for nogle virke distraherende. 

Vores brændekurv er som tideligere beskrevet fremstillet i naturligt pileflet. Kurvens tilpassede naturlige farver gør, at den kan indgå i et hvert skandinavisk hjem, hvor lyse farver typisk er i centrum. Kurven kan nemt  stilles tæt på brændeovnen (ikke for tæt på), uden at, kurven bryder med designet. Kurvens farver holder længe og forsvinder heller ikke lige med det samme, selvom den er placeret tæt på brændeovnen. Dog tåler kurven ikke direkte sollys, hvilket betyder, at man ikke må placere den direkte i solen. Undgå derfor gerne, at kurven får solskin inden for såvel som uden for hjemmet. 

Spand til brænde & Brændekurv

Rengøring

Ønsker man, at rengøre kurven, så kan det nemt gøres. Begynd med at støvsuge kurven for efterladenskaber af træ, diverse splinter, og småstumper af bark. Tag efterfølgende forsigtig en let våd klud og tør overfladerne af. Når dette trin er overstået placerer man kurven et sted, hvor den kan tørre. Husk igen at undgå direkte sollys, man må gerne placere kurven i solen, men ikke i en længere periode dvs. i flere døgn. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *