Stor brændekurv

Original price was: kr. 239,00.Current price is: kr. 190,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Brændekurv

Brændekurv: Funktionalitet møder ubesværet elegance med denne kurv. Denne charmerende brændekurv er lavet i flet og tilføjer et smagfuldt præg til dit hjem, mens den giver lettere adgang til brændet. Det rummelige design giver dig mulighed for at opbevare masser af brænde lige ved din pejs. Du behøver derfor ikke at træde ud så ofte, for at hente mere brænde. Kurven er ikke egnet til transport af brænde, men opbevaring.

Den rustikke brune farve på denne kurv er suppleret med lettere flettede pilehåndtag for at skabe et hyggeligt stykke boligindretning, der passer lige ind i ethvert dansk hjem. Benyt derfor muligheden for at opbevare dit brænde elegant, mens du samtidig sikre dig varmen i dit hjem.  Med Brændekurvens rumlighed undgår du, at have for lidt brænde til den lange vinter eller det kommende forår, hvor temperaturen kan være lavere. Se også gerne vores mindre brændekurv.

Brændekurv – kvalitet og design

Kvalitet og design hænger uløseligt sammen. Dette gælder også for denne brændekurv, som nemt kan placeres foran brændeovnen uden, at kurven skulle afvige fra resten af hjemmet. Dens naturlige farve sikre, at dens lyse udseende ikke afviger fra et klassisk skandinavisk hjem, hvor de lyse farver især spiller ind. Hermed kan kurven nemt placeres  eksempelvis op af en hvid væg, uden at den skulle fjerne fokusset og det designmæssige udtryk i hjemmet. 

Brændekurvens information
  • Elegant og billig brænde-opbevaringskurv.
  • Robust, holdbar og nem at vedligeholde.
  • Kun beregnet til at opbevare brænde og ikke transportere dem.
  • Størrelse: 53 x 39 cm.
  • Kurv til brænde.

Hvis du er interesseret i en mindre brændekurv klik her.

Vægt3,01 kg
Størrelse39 × 53 cm