Brændekurv flet

kr. 275,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Brændekurv flet: Ø 50 x H35 cm.

Brændekurv flet: Mørk brændekurv i flet – Ø50 x H35 cm.  Med en brændekurv flet kan håndteringen af brænde nemt lade sig gøre. Denne brændekurv kan nemlig bære dit brænde indendørs: Dette skyldes dens stærke fletninger, som den er bygget op omkring. Samtidig er kurven ganske praktisk med sine stabile håndtag, der sikrer et let greb, når brændet skal bæres indendørs. Kurvens dekorative og mørke farve skaber en hyggelig stemning, når man har placeret brændekurven ved siden af brændeovnen eller pejsen. Farven er mørkebrun, som er medvirkende til, at efterårsstemning kommer indendørs. Den mørke pileflet som kurven er skabt af, har unikke sammenfletninger, som ikke kun skaber holdbarhed, men også noget ganske unikt. Derfor kan brændekurven i flet også varierer i størrelsen. Dette gælder dog kun ganske få millimeter.

Selvom kurven kan indeholde brænde og bære brænde, så anbefales det, at man ikke fylder sin brændekurv til randen. Hav gerne færre stykker brænde, så holder kurven også i længere tid.

Flettet brændekurv

Når det kommer til pileflet og brændekurve, så er det dekorative mønster en selvfølge. Denne kurv er flettet stramt, hvilket vil sige, at man netop ikke oplever, at den løsner sig, men fastholder sin struktur. Hermed har vores brændekurv flet en tydelig holdbarhed også, når det gælder ombæring af brænde. På samme vis kan kurven altså også anvendes som opbevaringskurv til netop brænde. Hermed har brændekurven to velfungerende funktioner, som kan benyttes efter behov. Hvis man alligevel kunne tænke sig en større eller mindre brændekurv, så se gerne vores udvalg af forskellige brændekurve, men også pejsekurve.

Fordele: Brændekurv flet

  • Funktionalitet: Kurven kan anvendes både til opbevaring af brænde, men også til transport. Hermed kan kurven bæres indendørs til brændeovnen, hvor den kan opbevare det.
  • Brændekurvens størrelse: Størrelse kan betyde noget, hvilket også gælder, når det kommer til brænde. Med kurvens omfang af 50 cm. med en højde på 35 cm., så har man god mulighed for både opbevaring og transport.
  • Design: Brændekurvens funktionelle design giver et frisk pust til stemningen indendørs. Dens flotte fletninger af pil medvirker til, at man opretholder den hyggelige stemning.
  • Holdbarhed: En brændekurv i flet skal gerne være holdbar, når brændet skal bæres ind. Denne kurv er heller ikke en undtagelse, men pas også på, at den ikke bliver overfyldt. Fyld derfor kun til omkring kanten, når det kommer til brændekurve. Dette gælder som regel alle kurve inden for denne kategori.
  • Luftighed: Selvom kurven har stramme fletninger, så er luft til dit brænde også en god idé. Derfor har kurven små luftholder, som sikre, at dit brænde, hvis det er en smule vådt, at det kan tørre.
Vægt2 kg
Størrelse50 × 35 cm