Firkantet plantekurv

kr. 75,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Plantekurv: Til indendørs og udendørs brug. Den flettet plantekurv er fremstillet i tørret siv, der medvirker til en stabilitet og holdbarhed, som kan opretholdes i en længere periode. Farven er skabt ud fra det naturlige materiale, som er blevet anvendt i fremstillingsprocessen. Den gråtronede farver minder mest om et nordisk og dansk design, hvilket gør at plantekurven kan anvendes de fleste danske hjem. Kurven har to håndtag, som gør det lettere at transportere eller flytte planter og blomster rundt i hjemmet, i haven, på terrassen eller altanen. Samtidig er materialet meget let, hvilket gør den nem at håndtere og flytte med. I kurvens bund finder man et plastik underlag, der kan anvendes til beplantning af blomster og planter. Du skal blot tilføje plantejord og selve planten. Klip gerne et par huller i bunden, så det overskydende vand kan forsvinde fra plantekurven.

Plantekurve udendørs og indendørs

Vores plantekurve kan anvendes til både udendørs og indendørsbrug. Materialet som kurven er fremstillet af, gør at den kan placeres i vind og vejr. Man skal blot finde et behageligt sted, hvor en ny plante eller blomst kan danne nye rammer i miljøet. Frembring lyset inden eller- udenfor med vores firkantede plantekurv. Tilsæt blot det anbefalede plantejord i kurven. Efterfølgende kan man beplante blomsten eller planten efter diverse anvisninger. Husk, at du kan klippe små huller i plastikken, som er i bunden af plantekurven. Derved kan vandet sive fra jorden og planten. Det skal understeges at kurvens naturlige farve kan ændre sig i løbet af dens levetid.

Fordele ved en plantekurv

Der er mange gode fordele ved en plantekurv. Det nedenstående er kun et lille udpluk af fordele ved kurven.

  •  Plantekurven kan genavendes og let at rengøre.
  • Nem at håndtere og transportere.
  • Kan placeres udendørs og indendørs.
  • Kurven er fremstillet i naturligt materiale.
  • Den firkantede kurv er medgørlig på grund af sin form.

Har du spørgsmål til vores plantekurve, så kan du altid kontakte os her på hjemmesiden. Er der andre spørgsmål til de forskellige produkter, så er du ligeledes velkommen tage at tage kontakt. 

Brand

Størrelse

Mellem