Stor flettet svampekurv

kr. 349,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Stor flettet kurv

Stor flettet kurv: En rummelig kurv der kan indeholde eller opbevare dine ting. Benyt dig af rumligheden i denne kurv. Eksempelvis kan kurven benyttes som gavekurv til festlige arrangementer, picnickurv i naturen, eller til opbevaring af tæpper, magasiner og blade. Valgmulighederne er nærmest uendelige.

Vores flettet svampekurv

Er man naturelsker, så vil denne håndlavet kurv helt sikkert være et godt valg. Kurven indeholder mange fine detaljer, som skaber en råd sammenlignede tråd til naturen. Den brunelige farver biddrager til en naturlig stemning,  som ikke kun er en fryd for øjet, men også for hænderne.

Flettet kurv med håndtag

Hav et fast greb om vores  kurv. Den flettet kurv med håndtag biddrager til mulighederne inden for picnic, indkøb og opbevaring.  For med et klassisk ovalt håndtag udført i pileflet, kan man nemt transportere indkøbte madvarer til picnicturen. Opbevaringen bliver også lettere, når man kan løfte kurven fyldt med bl.a. tæpper, magasiner og blade ind i et andet rum. En flettet kurv med håndtag danner rammerne inden for en nemmere opbevaring, indkøbstur og skovtur. Gør det nemmere med en stor flettet kurv med håndtag.

Kurve til opbevaring

Den flettet kurv er i sandheden alsidighed, når man tager dens rumlighed i betragtning. Anvendelses mulighederne er i hvert fald mange, når man først for taget den flettet kurv i brug. En  flettet kurv kan nemt transportere og opbevare dine genstande. Tilrettelæg nemt dine tæpper, blade, magasiner m.m. i kurven. Dens funktonalitet biddrager til en nem opbevaringsløsning, især når det gælder mindre genstande. Indkøbsmulighederne bliver også nemmere, når denne flettet kurv biddrager. Rumligheden sikre, at de ny-indkøbte varer fra supermarkedet kan placeres let i kurven. Undgå det besværlige med indkøbsturen og opbevare madvarer, genstande, drikkevarer i den flettet kurv.

Information om vores: stor flettet kurv
  • Håndlavet til perfektion.
  • Ingen ru kanter.
  • Ideel til bl.a. opbevaring, picnic og indkøb.
  • Størrelse på – stor flettet kurv: 52 cm. (l) x 32 cm (h) x 42 cm. (b).
    • Højde til hank 32 cm, højde til kant 12 cm
  • Perfekt til at sende gaver, boligindretning, påske, jul og blomsterarrangementer.
Vægt3,1 kg
Størrelse43 × 52 × 34 cm