Gaveæsker i pap

kr. 20,00kr. 35,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gaveæsker i pap: I dette udvalg finder du tre forskellige størrelser af gaveæsker i pap. Du kan vælge mellem: en lille, mellem eller stor gaveæske. Nedenfor kan du læse de forskellige størrelser, som vores æsker findes i.

Størrelser:

  • Lille: 32,5 x 25, 5 x 8,6 cm. (Passer til tre flasker vin)
  • Mellem: 34 x 30 x 17,3 cm. (Passer til seks flasker vin)
  • Stor: 43,5 x 34,5 x 15,3 cm. (Passer til seks flasker vin, inkl. andre produkter)

Gaveæskerne er fremstillet i holdbart pap, som kan indeholde alt fra tre til seks flasker afhængigt af størrelsen. Æskernes farve består af et gyldent drys, der i samspil med den mørke farve skaber en festlig stemning, hvilket gør den velegnet til festlige arrangementer såsom, fødselsdage, fester, bryllupper, firmafester osv.

Gaveæskernes funktion er, at de åbnes på langsiden, hvor man så kan indsætte de produkter, som skal anvendes til den festlige lejlighed. Efterfølgende lukker man låget i, og gaven er således klar til festen. En gaveæske behøver derfor hverken tape eller snor for, at den kan lukkes, hvilket gør den ganske enkel at anvende, når man skal til fest. Derfor kan en flot gaveæske anbefales, når man gerne vil have det overskuelige og det enkle.

Man kan altid pryde sin gaveæske i pap med et gavebånd. Dette finder du ved at trykke lige her. 

En gaveæske er en nem og god løsning, når man gerne vil sætte præg, på noget man vil give. Derfor kan en det i hvert fald anbefales at købe én, når man har et par flasker vin, der skal indpakkes i en pæn æske eller lignede.

Det er derfor mange gode fordele ved en gaveæske i pap. Det er vigtigt at understrege, at gaveæskerne på kurven.dk ikke indeholder nogen form for produkter, men det er æskerne man køber.  Du kan dog altid finde inspiration til gaveæskerne ved eksempelvis vinforhandlere, specialbutikker eller lignede. 

Vægt0,25 kg
Størrelse

Lille: 32,5 x 25,5 x 8,6 cm. passer til 3 flasker., Mellem: 34 x 30 x 17,3 cm. – 6 flasker., Stor: 43,5 x 34,5 x 15,3 cm.

Størrelse

Lille, Mellem, Stor