Gavekasse

kr. 24,95kr. 29,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavekasse

Gavekasse: Sæt dit helt eget præg med en tom gavekasse. Det bliver ikke mere perfekt, når man får muligheden for at sætte sit helt eget præg på sin indpakning. Gør indpakningen nemmere med en flot gavekasse eller gave kasse. Gaveindpakning kan være komplekst og omfattende, men med en tom kasse har man en tydelig fordel, når der skal pakkes gaver ind. Kassen egner sig nemlig til flere forskellige formål; Fødselsdage, bryllupper, jubilæer og værtindegave. Brug din indre kreativitet og slip den løs. Her kan man være sikker på, at man selv har muligheden for at skabe den bedste gave. Tilføj de genstande eller produkter som du ved, at modtageren kan lide. Hermed er det jo nærmest sikkert, at gavekassen bliver en succes.  En gave kasse eller gavekasse har mange gode fordele. Eksempelvis kan kassen også benyttes til opbevaring af personlige ejendele i hjemmet. Hermed for man skabt en god opbevaringsløsning til de personlige genstande eller minder. Du kan eventuelt også anvende gavebånd til selve indpakningen. Hermed kan man skabe et flot udtryk.

Tom gavekasse

Vores gaveæsker eller gavekasser er tomme. Det betyder, at man selv bestemmer, hvad de forskellige æsker eller kasser skal indeholde. Mulighederne er uendelige og vil helt sikkert også falde i modtagerens smag. Den neutrale sorte og brune farve går det velegnet til flere forskellige formål. Samtidig er størrelsen på gavekassen alsidig, som gør at den kan indeholde flere forskellige produkter.  Dette er dog afhængigt af formålet.  Med den gennemsigtige rude i kassen skaber det mulighederne for, at man kan se de tilføjede produkter. Vores gavekasse forekommer i to størrelse: Lille og stor. Størrelserne skaber altså mulighed for at sætte sit eget aftryk på gaven.

Information
  • Størrelse: Lille og stor.
  • Farver: Naturlig brun.
  • Kassen er velegnet til flere forskellige begivenheder.
  • Nem og håndterlig. Kassen skal selv samles, hvis det er spørgsmål til dette eller produktet, så er du altid velkommen til at kontakte os.
  • Gavekassen eller gave kassen gør indpakningen væsentligt nemmere.

 

Vægt0,2 kg
Størrelse35 × 20 × 10 cm
Størrelse

Mellem: 35 x 20 x 10 cm, Stor: 45 x 30x 10 cm