Havemølle i træ

kr. 1.295,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Havemølle i træ

Havemølle i træ:  Havemøllen er ofte set som en nostalgisk hyldest til det landlige liv. Det velkendte ikon står mange steder rundt i de danske landskaber. Selv i større byer. Lad dig derfor betage af vores havemølle, dets detaljer og nyd hvordan det harmoniske landliv integreres med dit udendørsområde. Vores træ havemølle er den perfekte detalje til din have. Med dimensionerne 43 × 43 × 80 cm og et vingefang på 67 cm., er det et dekorativt, men samtidig også et flot stykke havepynt, der passer til haver i alle størrelser. Møllens størrelser passer nemlig både til små byhaver og større landejendomme, vores mølle til haven er et imponerende syn, der samtidig er diskret nok til at passe ind i ethvert landskab.

Havemølle i Træ: Holdbarhed og vedligeholdelse

Vores havemølle er som nævnt skabt af træ, hvilket gør den robust og visuelt tiltalende. Træelementet tilføjer en følelse af autenticitet til havemøllen, hvilket gør den til et naturligt tilføjelse til dit haveområde. Hermed skal man også huske ved vedligeholde møllen. Med vedligeholdelse vil denne træ havemølle stå imod vind og vejr og forblive en skøn tilføjelse til din have i mange år. Du kan bl.a. benytte træbeskyttelse til at påføre møllen, så den modstår bl.a. vejr og vind. Få mere at vide om, hvordan du bedst vedligeholder og behandler træ ved at læse om træbeskyttelse her.

Information om: Havemøllen

  • Størrelse: 43 cm. i længden, 43 cm. i højden 80 cm. Hertil et bredt vingefang på hele 67 cm.
  • Fremstillet i: Træ.
  • Farve: Lys og mørkebrun træfarve.
  • Kan nemt placeres i enhver have. Uanset størrelse.
  • Levetid: For at forbedre havemøllens levetid anbefales det at give den træbeskyttelse. Selvom havemøllen har modtaget træbeskyttelse, så det en god ide, at møllen får beskyttelsen årligt.

Se vores komplette Havepynt-udvalg

Er du interesseret i at finde flere idéer til at dekorere din have? Besøg vores havepynt- sektion for at finde den perfekte tilføjelse til dit udendørs miljø. Her på kurven.dk har vi nemlig et større udvalg af havepynt, fuglehuse og foderbrætter, som passer til alt lige fra en mindre have til et større landbrugsareal.

Vægt5,1 kg
Størrelse43 × 43 × 80 cm