Rundt fuglehus

kr. 115,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Rundt fuglehus

Sjove fuglehuse: Et fuglehus giver vildtfugle muligheder for at yngle. Hvis man er engageret eller bare interesseret i fugle, så er et fuglehus en oplagt mulighed for at tiltrække diverse fugle til haven. Med fuglehuset eller et foderbræt kan man let sikre et omfattende fugleliv. En fuglekasse eller fuglehus skaber muligheden for at trække fuglene til i haven. Fuglehuset kendetegner et mindre hus, som kan hænges op på væggen eller andre steder, hvor fuglene nemt kan komme til og fra. I fuglehuset kan fuglene rolig og afslappet gennemfører deres udklækning af æg. Husene er en essentiel del af inventaret i haven. Det forstår vi hos kurven.dk. Derfor har vi et bredt sortiment af diverse fuglehuse på hjemmesiden. Vi har fuglekasser som både er til mindre fugle som eksempelvis gråspurve, rødkælke, blåmejser, dompap og fuglekasser til lidt større fugle som: Solsorte, spurve, stær m.m.

Sjove fuglehuse

Et rundt fuglehus kan let karakteriseres som et sjovt fuglehus. Det lidt anderledes og sjove fuglehus er fremstillet af træ, hvortil fuglehusets tag er af træsorten birk. Et tilhørende element er til ophængning af huset, hvor man kan skrue fuglehuset op på væggen eller placere det et andet sted i haven. Den kendetegnede runde form som et af de sjove fuglehuse har, gør det

Størrelse på fuglehus

Selve størrelsen på det runde og sjove fuglehus er: 16 x 14 x 20 cm. Fuglehuset passer perfekt til mindre fugle. Huset er ideelt, hvis man gerne vil tiltrække mindre fugle i haven. Huset størrelse gør, at man nemt og elegant kan placere det i haven ganske bekvemmeligt. Derfor er fuglehuset også fordelagtigt til små haver og mindre huse.

Information om fuglehuset
  • Størrelse: 6 x 14 x 20 cm.
  • Den kendetegnede form giver et udtryk af et sjovt fuglehus.
  • Et billigt fuglehus.
  • Fuglekassen eller fuglehuset passer perfekt til både store og små haver.
  • Fragten på fuglehuset er fra 39 kr.
Vægt1,01 kg
Størrelse16 × 14 × 20 cm