Pileflet foderbræt: Ø25xH45 cm.

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 250,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Pileflet foderbræt

Pileflet foderbræt: Inviter havens fugle på middag med et flot foderbræt flettet i kraftig pil. Foderbrættet er en flot kombination af sammenflettet pil, der omkranser en robust bundplade, hvor fuglenes foder let kan placeres. Det runde foderbræt sikrer desuden en let adgang til foderet for havens fugle, som let kan flyve til og fra. Pileflettet er opbygget efter en rund krans, der sikrer fuglefoderet, hvortil dens kraftige pile holder toppen af foderbrættets tag, som er smukt flettet sammen. Afslutningsvist har foderbrættet en krog. Krogen kan nemt sættes i et træ. Eventuelt kan du anvende natursnor, som skaber en holdbar løsning. Samtidig indehaver vores pileflet foderbræt en naturlig mørk nuance i kraftig pil, hvilket gør, at foderbrættet falder naturligt ind i omgivelserne.

Pileflet fuglefoderhus

Et pileflet fuglefoderhus eller et pileflet foderbræt har gode egenskaber for at tiltrække havens mange fugle. Der er dog forskellige tiltag, som man kan gøre, hvis man ønsker at tiltrække specifikke fuglearter hen til sit fuglefoderhus eller foderbræt. Eksempelvis har fuglene hver deres fortrukken fuglefoder eller føde. Havenyt.dk har oplistet en række punkter, som beskriver kort og godt hvilke fugle, som foretrækker en bestemt føde frem for en anden.

Information om vores pileflet foderbræt

  • Fremstillet i kraftig pil. Foderbrættets pileflet er holdbart og tåler selvfølgelig vind og vejr. Det er dog vigtigt at understege, at man skal tage foderbrættet ned, hvis der kommer en hård vindstykke. Dette skyldes, at produktets vægt ikke er mest optimal til kraftig storm.
  • Mål: Omkreds 25 cm. og højde: 45 cm. Husk på, at produktet er håndlavet. Derfor kan foderbrættet i pileflet varierer i størrelse. Dette er selvfølgelig kun i ganske få mm.
  • Har en tilhørende krog til ophængning. Du kan nemt med krogen hænge dit pileflet foderbræt op, hvor du ønsker det. Brug gerne natursnor til dette formål.
  • Farve: mørke nuancer i kraftig pil. Med lysebrun træplade som underlag.
  • Foderbrættet i pileflet kan nemt benyttes i have, hvilket den egner sig bedst til.
Vægt1,1 kg
Størrelse25 × 42 cm