Lille: Hundekurv: 42×32 cm.

kr. 169,00 Inkl. moms

Beskrivelse

En lille hundekurv til hvalpe og mindre hunde

Lille hundekurv: En flettet hundekurv velegnet til hvalpe og mindre hunde. Vores hundekurve er med fokus på kvalitet og komfort for den enkelte hund. Derfor finder man også flere forskellige størrelser af hundekurve her på hjemmesiden. Den lille hundekurv er fremstillet i flet ud fra ideen om et naturligt udseende, som passer ethvert skandinavisk hjem. Dermed bryder den lille hundekurv ikke med de lyse designlinjer, der ofte findes i hjemmene. En håndflettet hundekurv, som bl.a. sikrer stabilitet og robusthed og ikke kun et naturligt udseende.

Hundeseng flettet kurv eller hundekurv i flet

En hundeseng flettet kurv eller en hundekurv i flet er stort set det samme, men forskellen er, hvordan den er flettet. En hundeseng er nærmere en flettet seng, mens en flettet hundekurv er i sin oprindelig form, hvilket også afspejles i det fremhævede billede ovenfor.

Hundekurv i flet

Vores hundekurv i flet er som tideligere nævnt fremstillet i flet og flettet i hånden. Når en hundekurv er flettet i hånden, så kan den afvige i forhold til størrelse og form. Afvigelsen er forholdsvis minimal, hvilket betyder, at hundekurvene oftest varierer i størrelse på forholdsvis få millimeter. Udgangspunktet er derfor målene, som er fremvist her på hjemmesiden.

Hundekurv til hvalpe

Den lille hundekurv til hvalpe er også velegnet til mindre hunde. Hundekurvens størrelse gør nemlig, at den egner sig godt til både hvalpe og små hunde. Hundekurven kan nemt tilpasses med et blødt tæppe, som sikrer en behagelig og varm kurv for din hund. Et tæppe i kurven ville være oplagt, når hunden skal sove eller holde varmen om vinteren. I sommerperioder kan det være nødvendigt at fjerne tæppet på grund af varmen.

Information om vores lille hundekurv.
  • Den lille kurv er oplagt som hundekurv til hvalpe og mindre hunde.
  • Størrelse på hundekurven: 42 cm. (L) 32 cm. (B)  og 15 cm. (H).
  • Hundekurv i flet.
  • Fremstillet i hånden.
Vægt1,1 kg
Størrelse45 × 32 × 13 cm