Stor hundekurv: 59×45 cm.

kr. 319,00kr. 499,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Stor hundekurv

Stor hundekurv: Menneskets bedste ven fortjener en behagelig hundeseng eller hundekurv. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser af hundekurve. Denne store hundekurv er specielt velegnet til større hunde, hvor især bredden, længden og ikke mindst højden er vigtig. Årsagen til dette er, at hunden skal kunne føle sig tilpas i sin kurv, hvilket gælder for alle parametrene i de tre cm. mål. Størrelsen på hundekurven er:  65 cm. i længden, 45 cm. i bredden og 20 cm. i højden. Det er især vigtigt at orientere sig om størrelsen på hunden, hvilke behov har den, hvordan den sover og i forhold til pladsen. Hundekurven er på baggrund af målene kategoriseret til at være tilpasset mellemstore og store hunde, ønsker man en større hundekurv til de store hunderacer, så kan XL hundekurven anbefales.

Hvor stor skal hundekurven være?

En hund har selvfølgelig også brug for en god nattesøvn, så de er friske og aktive til næste dag. Spørgsmålet er dog, hvor stor skal hundekurven være? Først og fremmest er en hundekurv/hundeseng et oplagt valg, når hunden skal hvile eller sove. Angående størrelsen på hundekurven er det vigtigt at fastholde sig til to hovedpunkter: Hunden skal gerne have plads til at fylde kurven udstrakt, men samtidig skal hunden også have plads til at være omsluttet af den flettet hundekurv, når den er sammenrullet. Derfor er højden også et vigtigt udgangspunkt, hvilket også afspejles i dette produkt.

Hundekurv flet

Kvalitet er vigtigt, specielt når det kommer til flettet kurve og hundekurve.  En hundekurv til stor hund ville i udgangspunktet være oplagt i flettet materiale. Her kan hunden i hvert fald få muligheden for at sprede sig, hvor kurven kan give sig i bredden, når din hund har lagt sig i den. Fordelen ved en hundekurv i flet er, at den er nem at rengøre, har en god holdbarhed og kan nemt tilpasses med tæpper og puder. Læs gerne mere om, hvor stor en hundekurv skal være, ved at klikke hundekurv-guiden på linket her. 

Fordel ved en stor hundekurv
  • Hundekurv til stor hund
  • Passer også til mellemstore hunde
  • Størrelsen på hundekurven: 62 cm. (L), 45 cm. (B) og 20 cm. (H).
  • Hundekurven er nem at rengøre.
  • Fragt fra 39 kr. til nærmeste GLS udleveringsted.

 

Vægt3,1 kg
Størrelse62 × 45 × 20 cm
Inkl. hundepude

Ja, Nej