Mellem: Hundekurv: 49×35

kr. 219,00kr. 349,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Flettet hundekurv

En flettet hundekurv er en håndværkmæssig klassiker både for hunden, men også for hjemmet. Med denne flotte og flettet hundekurv har man en kurv, som ikke kun er tilpasset din hund, men også de hjemlige omgivelser.  Med en flettet hundekurv er man sikret i holdbarhed og kvalitet. Den flettede pil er fremstillet i hånden, hvilket understøtter den håndværksmæssige kvalitet. En solid kurv til hunden er helt sikkert et af de første trin, man overvejer når man er hundeejer. Samtidig må man sikre, at hunden får en større hundekurv i takt med, at hunden vokser i størrelse.

Størrelsen på vores mellem: Flettet hundekurv

Den flettet hundekurv har en størrelse på: 48 cm. (L), 35 cm. (b) og 17 cm. (h). Denne størrelse passer til de fleste hunde i mellemstørrelsen. Her på Kurven.dk finder du også andre hundekurve i flere forskellige størrelser. Du kan finde hundekurvene her.

Hvordan vælger man en hundekurv ud fra størrelsen?

Det er især vigtigt, at man tager den pågældende hund i betragtning herunder dens behov og størrelse. Her kan man blandt andet gå ud fra, hvordan hunden forholder sig, når den sover, hvilke præferencer har den i forhold til størrelsen på kurven, eller hvordan din hund ligger i kurven. En hund har som i udgangspunktet ikke behov for flere hundekurve, men kan “nøjes” med blot en kurv. Det kan dog være rart at have flere hundekurve placeret rundt omkring i hjemmet, så din hund kan flere steder eller muligheder for at slappe af eller for at undgå støj.

Information om vores flettet hundekurv
  • Hundekurven er velegnet til hunde i en mellemstørrelse.
  • Størrelsen på kurven: 50 cm. (L), 35 cm. (b) og 17 cm. (h).
  • Kurven er håndflettet, hvilket kan afspejle sig en smule i størrelsen. Dette drejer sig dog kun om få millimeter.
  • Kan nemt flyttes rundt med på grund af dens størrelse.
  • Fragt fra 39 kr. til nærmeste GLS udleveringssted.
Vægt1,1 kg
Størrelse50 × 35 × 17 cm
Inkl. hundepude?

Ja, Nej