Små tapas retter

Små tapas retter: Nedenfor finder du flere forskellige opskrifter på de små tapas retter. Siden er indrettet som en oversigt således, at der nemt og overskueligt at læse om de udvalgte opskrifter.

LAKSEPASTA
OG AVOCADO

En tapasret til 10 personer, som er nem at lave.

Vafler med ost
Og creme

ca. 50 – 70 vafler til din brunch eller picnic.

Wild Salmon Burgers
$12

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

NEAPOLITAN PIZZA​
$29​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CHICAGO PIZZA​
$26​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CALIFORNIA PIZZA​
$29​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Små tapas retter

De små tapas retter er angiveligt en spansk tradition. `En af de mange historier, som der er omkring oprindelsen til de små tapas retter er: I Sydspanien havde man et irriterende dilemma, man drak sherry til maden, men denne søde sherry, der typisk bliver serveret tiltrak altid mange fluer. Derfor kom nogle spaniolerne på den idé at placere enkelte små brød med en smule skinke eller ost ovenpå sherryglasset.

Ideen blev så udbredt i Spanien, at det senere hen blev en kutyme at få serveret et enkelt lille brød sammen med sin sherry. Idet brødet blev lagt ovenpå sherryglasset – blev det derfor til ordet tapas. Dette skyldes, at tapas på spansk betyder faktisk låg. I dag er tapas blevet anerkendt og videreudviklet til en lille forret, hvilket er blevet til et bredt udvalg af forskellige opskrifter, som alle har nøgleordet: tapas tilfælles.

De små retter tapas har derfor hurtigt vundet indpas i vores festlige arrangementer, til picnic, eller bare som en lille appetitvækker. Du kan i de ovennævnte læse nogle af de forskellige opskrifter af de små retter tapas. Det skal understreges, at opskrifterne er kun en lille del af, hvad internettet kan præsentere. Undersøg gerne derfor andre muligheder, og find netop din yndlings tapas-opskrift. Kurven.dk siger i hvert fald velbekomme.

Planlægning: små tapas retter

Når man skal holde en fest eller en picnic, så er det vigtigt at planlægge især i god tid. Derfor må du allerede nu gerne tænke praktisk, hvis du har overvejet at afholde et arrangement.

Start gerne med at udtænke, hvad menuen skal bestå af. Gør det nemt: Steg nogle fantastiske stege i ovnen eller på din grill, men du kan sagtens også vælge at grille nogle gode bøffer på panden. Det er op til dig selv. Find gerne ud af, hvilket arrangement du skal afholde. Er det en picnic, så lade være med at producere for mange varme retter. Det er i hvert fald besværligt at holde maden varm, hvis man skal på en længere transporttur. Mange retter kan derfor sagtens være kolde.

Du kan eventuelt lave desserten på forhånd, fordi den sikkert kan fryses ned. Det samme kan også lade sig gøre med brød. Man kan fordele indkøbene. Du kan købe drikkevarerne længe før, så du er sikker på at have alt.

Du kan forbedrede så meget som muligt af madlavningen og så de små tapas retter, så er det kun eventuelt kødet, som skal streges og salaten, der skal tilberedes. Plastikbokse kan derfor være en nem løsning til det forberedte mad. De kan nemlig stables forholdsvist enkelt i køleskabet, hvilket er lidt nemmere end skåle og andre ting.

Hvis du skal holde maden varm, så kan du nemt anvende en flamingoboks. Det er i hvert fald det mest praktiske, når maden skal holdes varm, eller eventuelt de små tapas retter.

Seneste Artikler

  • Hvad spiser en fasan?
    Hvad spiser en fasan? Hvad spiser en fasan? Fasaner er en fascinerende fugleart kendt for deres farverige fjerdragt og imponerende haler. De er…
  • Hvad spiser en sanglærke?
    Sanglærke føde Sanglærke føde: Sanglærken, et ikonisk symbol på det danske landskab, er kendt for sin betagende sang, som lyder over marker og…
  • Hvad spiser en musvit?
    Hvad spiser en musvit? Musvitten (Parus major), en af de mest almindelige og elskede havefugle i mange dele af Europa, er en lille,…

Alt om små tapas retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *