Tape

kr. 30,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Vores klassiske tape, kan let anvendes til flere formål, når noget skal tapes ind. For med denne tape kan du forsegle dine pakker med tillid. Tapens funktion gør nemlig, at du let og elegant lukke pakkerne med en permanent forsegling. 

Tape er uden tvivl en af de mest nyttige ting, man kan opbevare i sit hjem. Den er fleksibel, holdbar og kan monteres til flere ting. Man har altid brugt tape til at reparere og fremstille ting i årtier, og det er stadig ikke en undtagelse i dag. 

Til hverdagens formål

Denne tape egner sig nemlig til hverdagens formål. Den er god til reparationer eller eksempelvis til at sammensætte tegninger, papir-kopiér og ark m.m. Dette skyldes, at den på én gang er praktisk talt usynlig (På baggrund af dens klare matte overflade), og selvom man sammensætter papirarkene, kan tapen stadig skrives på. 

På grund af tapens gode modstandsdygtighed specielt over for varme, kan den avendes med kopimaskiner, og efterlader ingen skygger på den endelige kopi, hvilket er et ideelt formål, når man skal printe flere papirark. 

Tapen kan også nemt anvendes til gavepapir. Det klæber sig nemlig nemt til det, og fastholder gavepapirets folder, så du ikke behøver at bekymre dig om, at gaven går op. 

Når det kommer til grunde til, at bruge vores tape, er det oplagt – for eksempel at reparere noget eller forsegle en gave, som du er begyndt at pakke ind. Men det vores alsidige tape kan anvendes til så meget mere. Nedenunder finder du nogle af de fordele, som Kurven. DK’s tape har. 

Fordele: 

  • Passer til alle dispensere
  • Nem at montere 
  • Kan anvendes til størstedelen af alle dagligdags formål 
  • Nem at afrive 
  • Lang holdbartid 

Hvis du ønsker at forsegle store pakker, skal du anvende pakketape, som kan håndtere vægten, og sikrer pakken under transport. Det anbefales derfor, at du ikke bruger almindelig tape til dette formål. 

Vægt0,3 kg
Brand

Størrelse

Mellem