Natursnor, 170 m.

kr. 90,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Natursnor: Denne anvendelige snor egner sig til mange forskellige formål. Du kan altid gøre en ekstra indsats for gaveindpakning med snor. Med et unikt, iøjnefaldende twist på det klassiske sejlgarn, er dette naturfarvet brune snor anvendelig til enhver situation.

Naturen snoren måler  170 m, er sammenlagt af 6 tråde. Denne natursnor har ikke kun et naturligt udseende, men ekstra forbedret naturlig blød fornemmelse. Snoren kan let klippes over med en ganske almindelig saks, du behøver derfor ikke at have en dyr saks for at klippe den over.

En natursnor er derfor den perfekte prik over i´et, når noget skal bindes eller pakkes ind. Dette kunne eksempelvis være til indpakkede gaver, gavekurve/gavebakker, gør-det-selv-projekter, til haven, bryllupsindretning, murekrikker, gourmetflasker, blomsterbuketter, kunsthåndværker og meget mere. Der er derfor nærmest ubegrænsede muligheder for, hvad man kan anvende en snoren til. Derfor er snoren også et godt “værktøj”, når man skal binde forskellige ting. Den kan nemlig anvendes indendørs og udendørs, hvilket karakteriserer natursnor som et holdbart materiale. Du er derfor sikret imod, at snoren ikke kun kan benyttes til indendørsbrug eller omvendt.

Hvad er natursnor?

Natursnor kommer fra lang, blød skinnede bastfiber, som kan omdannes og spindes til grove og stærke naturlige tråde. Vores natursnor kommer fra den blomstrende plante Corhours, som breder sig smukt i naturen

Historisk set blev natursnor/jutegarn anvendt til at fremstille og reparere fiskenet. Snore har nemlig en blød og meget let bearbejdelig tekstur. Natursnoren anvendes i dag til mange forskellige formål bl.a. gør-det-selv-projekter, dekorationer, haveprojekter og til håndværk m.m. Snoren er derfor blevet et vigtigt redskab i vores hverdag, og kan nemt anvendes af alle mennesker.

Fordele ved natursnor

  • snoren er holdbar, og samtidig nem at klippe over.
  • Kan genbruges op til flere gange.
  • Snoren er velegnet til at blive anvendt indendørs som såvel udendørs.
  • Den kan benyttes til mange forskellige ting.
Vægt0,2 kg
Størrelse

Mellem